Диети и Спорт

Методи за отслабване от звездите

metodi otslabvane zvezdite yacón

Gwyneth Paltrow metodi otslabvane

Ето няколко странни, но ефективни методи за отслабване от звездите, които явно работят и дават резултати при тях, така че няма как да не опитаме да приложим върху себе си в борбата с излишните килограми. Някои от предложенията изглеждат непознати, но имат своя еквивалент и на българския пазар.

Как отслабват звездите?

metodi otslabvane zvezdite yacón

YACON сироп. Доктор Оз не може да се насити на този подсладител, който наподобява меласа. Установено е, че той спомага за намаляване на телесното тегло, ако добавите от 1 до 3 лъжици от него към ежедневното си диетично меню.

sharlin udli klei za piene otslabvane metod

Клей за пиене. Актрисата Шайлиин Уудли смесва клей на прах с вода и пие тази напитка, която се свързва с ненужните материали в тялото и помага да се освободи от тях.

Ето методите на известните дами

guinet paltrow metod otslabvane

Гуинет Полтроу си преви три-дневна Goop cleanse детоксикираща диета, която има строги правила за времето на хранене и температурата на храната.

Реконструиращ детокс. Това е хранителен режим, който включва прием на сокове, здравословни зърнени култури и салати, които трябва да се консумират на всеки два часа. Хубавото е, че може малко да изневерите на диетата с някое изкушение и това няма да се окаже фатално. Плоският корем ви е гарантиран.

korset metod otslabvane zvezdi

Звездните майки Ким Кардашиян и Джесика Алба носят такива корсети, които успяват да прикрият следите от преминалата бременност. Те притискат и стягат проблемните зони, като освен това карат тялото да се изпоти там и по този начин топят мазнините.

gel otslabvane metod zvezdi

Гел, който енергизира мускулите. Той се нанася преди тренировка. Затопля мускулите на тялото и спомага за облекчаване на разтягането.

otslabvane metod techen ochistitel

Течна пречистваща диета. Приемът на шест сока за три дни подсилва имунната система през зимните дни. Това е вкусен начин да започнете здравословно хранене, ако не ви липсва дъвченето на храната.