Обзавеждане и Дизайн

Модерна трапезария – съвети за обзавеждане

65views

moderna trapezariq

Трапезарията трябва да е приятна, приветлива и удобна. Това е място за сближаване на семейството, където се прекарва времето заедно. Също така и място, където да посрещнете близки приятели с вкусни ястия. Съвременните идеи и дизайни за модерна трапезария са функционални и внушителни, тъй като са стилни и красиви. Създайте трапезария, която ще ви олицетвори и ще покаже вашия индивидуален стил. Независимо дали ремонтирате или изграждате, тук има някои чудесни модерни идеи за трапезария, които да ви помогнат за целта.

Идеи за модерна трапезария

moderna trapezariq s durveni stolove

Комбинация от различни материали – една от последните тенденции е смесването на няколко материала. Например, дърво, стъкло и метал. Наличието на стъклена трапезна маса със сигурност ще ви доближи максимално до съвременния дизайн. За изяществото на дървото в интериора сме ви говорили вече много, а металът може да само да допълни тази модернистична нотка.

moderna trapezariq sus sini stolove

Мекота при допир – наскоро ви показваме невероятно красиви дивани от кадифе, а защо не това да се пренесе и в трапезарията ви. Меки и приятни на допир столове в ярки цветове, които ще разчупят статуквото и ще внесат цвят в дома ви.

moderna trapezariq s mebeli ot durvo

Топлота и уют с дърво – възможно най-естественият и доста издържлив с годините материал. Мебелите дърво са изключително предпочитани, но обикновено изискват и голям бюджет. Трапезна маса и столове от дърво биха създали неописуем уют в интериора. А различните нови дизайни, в които могат да бъдат намерени, могат да слеят класика и модернизъм в едно. 

moderna trapezariq v cherno

Драматичен ефект – по-тъмните нюанси са по-драматични. Добавете стъкло, огледала и лъскави детайли, за да компенсирате тъмния тон. Модерно осветление, закачливо огледало и сребърни детайли могат да допълнят с още очарование тъмната трапезария.

moderna trapezariq v bqlo

Светло и чисто – бялата кухня и трапезария са безкрайно просторни. Подсилете бялата трапезария, като добавите сиви акценти. Меки сиви стени, сив шарен килим и няколко саксийни растения ще усеят да внесат цвят и текстура, без да се отклоняват твърде далеч от бялата цветова схема.

Още идеи за модерната трапезария

moderna trapezariq idei

idei za moderna trapezariq

moderna trapezariq s cvetni trapezarski stolove

idei za trapezariq

moderni idei za trapezariq

moderna trapezariq sus stuklena masa

trapezariq moderna

moderna trapezariq stuklena trapezna masa

moderna trapezariq s masa i stolove

moderna trapezariq s durvana masa

ideq za moderna trapezariq

modernata trapezariq

idei za modernata trapezariq

modernata trapezariq idei

 

idei za trapezariqta

ideq za trapezariqta

trapezariqta idei

trapezariqta ideq

idei za trapezariqta s prozrachni stolove

 

Снимки: Contemporist.com