Дом и градина

Дърво в интериора и екстериора на дома

durveni steni

Домът е мястото, където да се чувстваме добре, да релаксираме и да споделяме хубави моменти с близките си. Интериорният дизайн определено оказва своето влияние върху тези усещания. Налице е осезаема тенденция за дърво в интериора в момента, но отвъд трендовете, погледнато просто като материал, то е траен елемент в домовете. Много актуални са стени от дърво, а що се отнася за дървените подове, те никога не излизат от мода. Събрахме някои страхотни идеи, показващи как да може да използвате дърво в интериора и екстериора на дома ви.

Интересни идеи за дърво в интериора на дома

mebeli ot durvo

Мебели от дърво в интериора. Със сигурност ще внесете комфорт и голяма доза уют, избирайки този материал. Различните цветове и нюански на дървото дават голям диапазон от вариации, сред които да изберете какви тонове ще се слеят най-добре с останалите в интериора на дома.

kuhnq ot durvo

Кухня от дърво – приветлива и доближаваща те до природата. Кухнята е любимо място на всички, които обичат да готвят, а голяма такава определено е често срещана мечта. Освен нейната практичност и функционалност, то сред важните точки се нарежда и дизайна на кухнята. Както виждате и модерният стил предлага интересни варианти за кухни от дърво, които да се разграничават от традиционния класически стил.

tavani ot durvo

Тавани от дърво – красиви и внушителни. Връщайки се назад в години, подобни архитектурни решения са били често срещани. Дали изцяло дървени тавани или с няколко греди, подобни идеи могат да бъдат видяни в стари къщи и в нашата страна. Днес вече интериорните дизайнери предлагат на своите клиенти изключително интересни иновативни идеи, а наред с тях и класически препратки към миналото.

durven naves moderen

Дърво в екстериора и градината. Можете да го използвате за направа на маси, беседки, пейки, перголи, навеси и т.н. Отвън обаче материалът е изложен пряко на атмосферни влияния и ще изисква доста повече грижа в сравнение с този в интериора на дома. Вижте още идеи за използване на дървен материал в дома:

kuhnq i trapezariq ot durvo

durvo v interiora

tavan s durveni gredi

durveni mebeli

durven pod idei

mebeli ot darvo

steni ot durvo v interiora

durveni mebeli za doma

mebeli za doma ot durvo

darveni mebeli

durvo v interiorniq dizain

durven tavan

durvena kuhnq

mebeli za doma ot darvo

kuhnq ot durven material

interiorni steni ot durvo

durvo v interiorniq dizain

durven material v banqta

durven material za interiora

durveni bar stolove

durven material za eksterior

Снимки: We-are-scout.com