- Advertisement -
Всичко за косата

Прически – идеи за 2018

pricheski idei 2018

Първите тенденции за прически 2018 г. ни показаха, че сме на път да имаме звездна година по отношение на косата. Знаменитостите вече започнаха с някои от тях, които включват изискани панделки и къси бретони. Има голям контраст между тези две тенденции, които оформят перфектния/несъвършен баланс между класицизма и съвременните тенденции. С други думи, в модния свят, където доминант вече е улицата, е добре да добавите малко индивидуален вкус, за да балансирате нещата. През 2018 г. тенденциите на косата ще обхващат елегантността и младостта.  Тенденцията боб се разнася с повече дължини и става лоб. За русите коси или приближаващите светли тонове на косата, то цветът cream soda ще бъде задължителна идея. Това е предстоящият изгряващ тренд сред русите цветове на косата, така че може да го пробвате. В комбинация с шикозната прическа на лоб, тук ще откриете няколко начина как да оформите косата. 

Идеи за прически за 2018

pricheski 2018 idei

Къдрици с много обем – тази игрива прическа е свързана с много текстура. Къдриците са по-тупирани в краищата, което увеличава обема. Използвайте пяна със силна фиксация за постигане на този вид.

idei za pricheski 2018

Фешън боб – тази прическа прави класическия боб да изглежда така! Тупираните вълни са най-яркият начин да подобрите своята боб прическа следващия сезон.

pricheski idei 2018

Не можете да имате лош ден с такъв вид коса. Всеки беше обсебен от обема Va-Va през 80-те години по много добра причина. Разхвърляните прически просто правят живота ви толкова по-лесен! Този асиметричен текстурен поглед идва направо от Холивуд. Поп звездата Мадона ни разтърси с подобна прическа във филма „Desperately Seeking Susan“. Тази странично къдрава прическа е лесна за пресъздаване, защото няма правила – просто направете своя собствена версия.

pricheski 2018

Кой каза, че тупираните кокове не изглеждат официални? Този ефирен кок ще накара хората да ви объркат за кралска особа. Ако търсите аристократичност и шикозност в същото време, то тази прическа ще ви отведе от работното място до коктейл или някакъв друг специален повод. Тъй като този сезон сме обхванати от фантастична нотка на 80-те години на миналия век, не се колебайте да си я направите в най-скоро време.

pricheska 2018

Прическа на две опашки – тази забавна идея, която включва две големи обемисти опашки, прихванати с цветни ластици е за тези, които живеят живота си без предразсъдъци. Винаги можете да носи тези двойни опашки на плажа.

2018 pricheski

Ако не искате нищо лудо, защото сте добро момиче, което обича да играе по правилата, то заложете на прав боб, но като захванете едната страна на косата си в свободна плитка за лека доза закачливост.

2018 pricheska

Ако имате нужда от формална нотка във вашата прическа за 2018, винаги можете да разчитате на ниския кок. Няма нужда да се отказвате покана за коктейл след работа, когато имате коса оформена по такъв шик начин.

pricheski s plitki 2018

Лесно можете да разнообразите косата си с къдрици като добавите огромна плитка около главата. Това е идея за прическа, която лесно може да вземете от Coachella за лятна сватба. Сплетената лента е всичко за бохемска романтика, подплатена с огромни обемни къдрици.

oficialni pricheski 2018

Тази прическа с опашка на една страна е всичко, от което се нуждаде за работната обстановка. За да запазите минималистичната и изискана естетика на косата, не се колебайте да се откажете от аксесоари. Само една тънка нишка на косата около ластика е достатъчна, за да завърши този вид със стил.

oficialna pricheska 2018

През лято 2018 страничните плитки няма да бъдат единствено за момичетата в училище. В зависимост от дебелината на косата и поводът може да се носи стегната или свободна. За пиене на коктейли на плажа, то обемна разхвърляна прическа с плитка ще завърши плажния ви стил за Instagram. За всички ваши натоварени дни на работа, здраво стегната плитка може да озарява вашето официално облекло.

oficialni pricheski 2018

В дните, в които отчаяно искате огромна промяна, без да намалявате дължината, направете си фалшива прическа боб. Просто навийте дългите слоеве на косата си и ги фиксирайте с фиби.

pricheski s pribrana kosa 2018

Тук имаме малък урок по геометрия. Уверете се, че косата ви е загладена перфектно, за да постигнете това ниво на елегантност.

idei za pricheski za 2018

Идеята на тази прическа е да покаже две различни текстури – обем и пригладеност. От една страна е делова, но поглеждайки я отзад, то ще имате парти визия.

pricheski 2018 idei

Прическа на опашка – вариация на предишните, когато става дума за обем. Сложният страничен детайл показва индивидуалност и елегантност.

pricheski 2018 za sredno dulga kosa

За тази бляскава официална прическа, първо трябва да изсушите косата си и след това да я оформите на големи къдрици, които след това да разрошите с пръсти и фиксирате с малко лак.

Източник: Fashionisers.com