Хороскоп

Жена зодия Овен

jena zodiq oven

„Да започваме!“ е бойният вик една жена Овен. Нетърпелива и ентусиазирана. Винаги най-отпред на опашката, тя поставя начало на всичко – от проекти до дати за вечеря навън. Безстрашен и естествен лидер, тя е харизматична, енергична и динамична. Очаква с нетърпение нови предизвикателства и ситуации. За нея е цел всеки ден да бъде вълнуващ и удовлетворяващ. Тя има нестихващо желание за приключение и може да бъде изключително игрива.

Знакът Овен се управлява от огъня, и тази жена е страстна. Тя често е изкусителката в любовната игра, но партньорът й трябва да бъде силна личност или тя ще изгуби интерес. Тя обича да получава по време на любовната игра, което води до привлекателна фойерверки. Импулсивна, жената Овен работи на високи обороти и понякога се озовава в ситуация, което вече не е по силите й. Тази амбициозна дама процъфтява благодарение на нетърпеливата й природа. Тя я движи към следващата цел, преди да е покорила предишната. Никога не липсва оптимизъм при нея. Защитник на правата на другите. Докато вярва в каузата си, тя ще бъде преследвана с цялата й жизненост и ентусиазъм, които е способна да даде. Тя е роден лидер.

Любов
Една жена зодия Овен винаги търси истинската любов. Тя понякога я намира и тогава е много трудно някой да издържи на хипнотизиращия й чар. Тя е предизвикателство със скрити дълбоки и сложни мисли. Овенът е перфектен партньор – чувствена, разбираща и емоционална. Всичко може да премине в крайности, когато е влюбена. Обича да се глези и има нужда от човек, който ще я постави на първо място в живота си. Въпреки, че изглежда силна, тя е уязвима. Обича романтиката и всички жестове. Не обича да бъде притежавана, но случайни прояви ревност могат да бъдат високо оценени. Смята, че ако са умерени, всичко е наред. Така ще е сигурна, че партньорът й я оценява. Понякога е ревнива, но това произлиза от несигурността й. Ако имате достатъчно късмет да привлечете вниманието на жена зодия Овен, знайте, че ще бъде предизвикателство, да сте до нея. Предпочита партньори, които са вълнуващи личности. Умее да се отнася с всички хора като с равни. Нейните екстравагантни и романтични нюанси са преплетени. Партньорът, който застане до нея ще се чувства като най-специалния човек на света. Тя е директна, притежава подход, който е изключително ценен. Основната й цел е да се запознае с нуждите на другите. Когато става въпрос за привличане, тайното оръжие на тази жена е позитивността. Голямото количество ентусиазъм, който излъчва, заедно с директното й отношение и искреността й, я правят неустоима. Рядко ще видите Овена в ситуация на отчаяние.

Връзки
Преследването и лова й дават адреналин, от който една жена Овен определено има нужда. Поема рискове в любовта. Когато искрите са видими, това допринася за блясъка в очите й. Не можете да й устоите? Тогава стойте далеч от огъня. Тези жени се нуждаят от партньор, който да ги стимулира да бъдат лоялни любовници. Перфектният мъж за нея е човек, който може да жонглира с ножове и огън, кара бързи коли и никога не е скучен.

Приятелства
Овните са като внезапни наводнения – вълнение и хаос в една минута. Приятелствата с тях често са интензивни, но могат да бъдат и мимолетни. Тя има широк кръг от приятели, поради постоянно променящите се интереси, на които не всеки може да отговори. Това е опасно и непредсказуемо, защото тези жени без никакви проблеми създават нови познанства. Нейната независимост може да бъде шокираща за някои приятелки. Арийските жени не се нуждаят от бурни нощи навън с няколко свои съмишленици. Тя е вихрушка от забавление, топла и напълно непредвидима. С приятел Овен винаги ще бъде забавно.

Секс
Това е агне в тигрова кожа, когато става дума за се*с. Тя обича лова и е силна любовница. Експериментите са нещо обичайно за нея – на плажа, в басейн, на паркинг, на пейка в парка, или на зъболекарския стол – за нея няма значение. Техните партньори трябва да могат да ги удовлетворят. В противен случай, тази жена бързо може да си тръгне. Жената Овен смята, че няма табута ако двама души се обичат.

Кариера
Почти всяка жена Овен попада естествено в лидерски роли. В качеството си на кариерист, тази жена не е много подходяща за работни места, в които деня се повтаря. Лесно ще се отегчи. Има нужда от постоянна промяна в живота си. Би се справила добре като лекар, зъболекар, адвокат, брокер на ценни книжа, или дори професионален спортист.

Пари
Независимостта е основна необходимост на тази жена. Никога не е загрижена за парите си заделянето на нещо настрана за черни дни не е част от мислите й.

Семейство
Жената Овен е лоялна към семейството си. Тя ревностно защитава тези хора, които са й близки. Навсякъде е за да предпази и защити своите. И винаги излиза победител. Ако сте достатъчно късметлия, за да бъдете обичан от такава личност, ще се чувствате безопасно и сигурно.

Здраве
Винаги активна, тя успява да поддържа здравословно тегло, но това не е без никакви усилия и жертви. Тя се старае, за да го постигне.

Мода
Това е жената, която първа ще забележи новите тенденции. Не би пропуснала възможността да си запази най-новия модел чанта, например. Дори най-смелите стилове за нея не са проблем да ги облече. Тези дами обичат червеното. Могат да носят и спортни дрехи. Те също им харесват.