Хороскоп

Жена зодия Телец

jena zodiq telec

Били ли сте някога в магазин за порцеланови кукли, пленени от красотата им? Една истинска жена Телец може да ви очарова именно с подобен чар и да ви накара да я гледате с възхищение. Умее го и използва това “оръжие” често. Освен това тя е нежна и грижовна. Има категорично мнение по повечето въпроси и то трудно би се променило. Това е част от силата на характера й. Това е вторият знак в зодиака и пролетта е в разцвета си, когато тази дама празнува Рождения си ден.

Тя е разумна и спокойна – изключително печеливши качества. Елементът й е земя и може да бъде описана като Майката Земя. Бика може да бъде спокоен, но и инат. Експлозивен нрав дебне зад всичко това. Способен е да се възпламенява бавно, но сигурно и може да избухне внезапно. Но подобен темперамент като на жена зодия Телец, рядко се среща. Тя се стреми към баланс в живота. Обича природата и не иска нищо повече от това да живее в комфортна и цветна обстановка.

Характеристика на жена зодия Телец

Любов
Под спокойния нрав на жената Телец се крие много страст. Тя понякога е само повърхностна в любовните си отношения и не се фокусира напълно върху тях. Винаги е нежна и съблазнителна, с радост ще поглези партньора си както в спалнята, така и извън нея. За да се впусне във връзка, трябва да бъде ухажвана дълго време. Иска да опознае партньора си и няма да се ангажира, докато не е сигурна, че е направила правилния избор. Тя обмисля внимателно всички последици и възможни сценарии от обвързването. Ревнува, но само ако наистина е провокирана. Привързана и чувствена е. Въпреки, че тези дами са известни с факта, че са малко по-егоцентрични, в действителност често поставят нуждите на любимия си пред своите.

Връзки
Има няколко знака, които са по-ангажирани и отдадени от жена Телец. Тя ще избере перфектен партньор за свой спътник в живота. Тя ще бъде търпелива и спокойна, и ще остане такава, докато плодовете на нейния труд дадат резултати в отношенията й. Това постоянство се забелязва във всеки аспект на живота й. Радва се на близостта във взаимоотношенията си се чувства щастлива, благодарение на обичта и интимността. Харесва й винаги да бъде права и обикновено е умишлено, ако промени решението си. Използва най-добрите тактики за помиряване, когато е необходимо. Най-съвместима е с Рак, Дева, Козирог и Риби. Понякога може да бъде малко по-резервирана, но това не означава, че ви позволява да я извадите от играта.

Приятелства
Спомняте ли си тези приятели от гимназията, с които си казвахте “Best Friend Forever” (най-добри приятели завинаги)? Има голяма вероятност тези приятели от гимназията, които все още са ви BFF да са именно от зодия Телец. Бикът се приятелства сериозно, такава жена е постоянна, лоялна и предана. В замяна, тя иска да й останете верни, така, както е тя на вас и всичко ще бъде наред. Жената Телец обикновено не се нуждае от много приятели. За нея качеството е по-важно от количеството. Способна е да игнорира хората, които не харесва.

Секс
Една жена Телец е изключително завладяваща в спалнята. Любовниците й често са изненадани от нея. Обича да оживява любовната игра с разговори и лукаво прелъстяване. Тя се наслаждава на топлината на физическия контакт, но по-приключенската й страна може да изисква подканване. Не си мислете, че е скучна, защото издръжливостта й е без прецедент. Тази жената знае какво харесва. Страстна и винаги нежна, тя е съблазнителна и ще поглези любовника си както в спалнята, така и извън нея. За да се случи това обаче, ще отнеме време. Трябва да бъде ухажвана.

Кариера
Жена зодия Телец е готова да даде всичко в замяна на добра заплата. Работи извънредно, когато е необходимо и се отдава напълно на ангажиментите си. Тя не винаги е новатор или естествен лидер, но винаги е усърден служител. Със своята упоритост успява да се справи с всяка задача. Тази дама обича парите и комбинацията от положителни й характеристики, я правят идеална за позиции в сферата на банкиране, застрахователни агенции, счетоводство, недвижими имоти, учител, билкар, готвач, лекар, архитект, музикант и болногледач.

Пари
Жена Телец като цяло е добра във финансите и даването на финансови консултации. Не е разточителна прахосница, но умее да ги използва, за да си осигури луксозен начин на живот. Не е алчна, но може да бъде материалистична и да се стреми към финансово стабилен начин на живот. Инвестициите ще бъдат добре обмислени. Тя е практична, търси добра цена на покупките, но няма да жертва качеството, за няколко лева по-малко. Купете й нещо евтино и може да откриете вашия подарък в боклука.

Семейство
Почти всяка жена Телец е отлична майка. Очаква послушание и добро поведение от децата си. Не обича проявата на мързел. В замяна, те могат да очакват майка им бъде най-добрия им приятел през целия им живот. Ще ги научи на сила и издръжливост, както и как да се предпазват от външния свят.

Здраве
Гърлата на тези дами могат да бъдат уязвими. Трябва да внимават да не притесняват много, тъй като това може да доведе до безсъние и депресия. Запазването на баланс в живота е важно не само за психическото здраве, но и физическото здраве.

Inline
Inline