Мъж зодия Риби

мъж риби

мъж риби

Мъж Риби е представител на последния знак от зодиака. Той често е комбинация от всички характеристики или основни черти на останалите знаци. Често е щедър и наивен. Пътуването към себе си, духовно търсене са обичайни състояния на този джентълмен. Емоциите са това, което определят този човек. Сантиментален е и изключително интуитивен. Способен е да усети това, което другите мислят или чувстват почти телепатично.

По време на разговор с мъж Риби често ще чувствате, че говорите с някой, който живее в два различни свята. Илюзорния свят на сънищата, сенките и тайните понякога се превръща в реален за тях. Тоест те живеят в свят на мечти и нереалности понякога. Много е вероятно имагинерното да вземе превес над реалността и физическото усещане. Този вътрешен фокус на мъжа Риби го прави тайнствен и загадъчен за много хора. Трудно ще разкриете какво наистина мисли или чувства. И няма да ви разкаже тайните си така лесно.

Рибите често показват двойственост в своите личности. Плуват в двете крайности – очарователни златни рибки и хищническа акула. Под влиянието на елемента вода, той е гъвкав и отстъпчив, винаги плува по течението и върви с потока. Но не забравяйте, че тихите води са най-дълбоки. Зад спокойната си външност, този човек често крие страстна, лесно ранима и чувствителна личност. Той притежава силно и живо въображение. Изразявайки мислите си чрез писане, танци или песен. Изключително творческа личност е мъж зодия Риби. Способен е да направи сензация в сферата на изкуствата.

Любов
Дълбоко романтичен, любовта представлява най-големия идеал за мъж Риби. Сърцето му е вярно и обича партньора си с безкористна чистота. Срамежлив и мълчалив, рибата често не се доближава до любовната си цел директно. Предпочита да плува в кръг, докато определи ситуацията, в която се намира. След това, ако прецени, ще се гмурне по-дълбоко. Ако очаквате рибата да се влюби от пръв поглед, забравете тази идея. Няма да се случи. Той ще подходи бавно и внимателно. Когато го стори обаче, очаква фойерверки и магия, която да го завладее веднага, така, както е любовта е описана в приказките и в най-великите балади и поеми. Ако успеете да се свържете с човек от тази зодия, няма да поискате друг мъж. Той е състрадателен и обича да се грижи за нуждите на своята партньорка. Способен е да сготви вкусни изненади и лакомства за обекта на чувствата му и една добра дума в израз на благодарност е достатъчно за него. Обича да се чувства оценен. Спокоен и отстъпчив партньор. Той ще бъде верен и лоялен към своята половинка.

Как да разберем един мъж риби?
Той е мечтател, който може бързо да избяга от суровата действителност на живота, да се подхлъзне и да отиде в свят, където може да бъде каквото си иска, там, където той иска. Някои хора смятат, че мъжът риби бяга от проблемите си, докато те самите казват, че просто намират начин да погледнат творчески на ситуацията. Със своята уникална проницателност и умение да разбира околните се превръща в желана компания за всеки човек. Отстъпчив и безкористен, този човек има приятели от всички сфери на живота, религии и етнически произход. Може да бъде емоционален и състрадателен, но никога не ги бъркайте признаци на слабост. В действителност те са силни и ако се задържите около тях достатъчно дълго, ще разберете как точно им се получава.

Пари
Боравенето с пари не винаги е силна черта на мъж зодия Риби. Въпреки, че е проницателен, той може да бъде непрактичен и да взема финансови решения въз основа на емоции, а не на здравия разум. Лесно се влияе и трябва да внимава при сключване на договори, застраховки, покупко-продажба на имоти и други.

Мода
Мъжът Риби се любува на цвят тюркоаз – цветът на морето. Нюанси на този цвят могат да бъдат открити в гардероба му, из между бижутата му или интериорното му обзавеждане. Обикновено е добре запознат с най-новото в света на мъжката мода. Често е непрактичен и склонен да закупи повече, отколкото има нужда. Купува импулсивно.

Връзки
Един истински мъж Риби е лоялен към приятелите и семейството си. Поставя тяхното благосъстояние преди своето. Той е съпричастен господин. Обикновено не е в ролята на лидер, но представителят на тази зодия притежава мощен, но сдържан нрав и често се отзовава на молба от приятели, семейство и колеги, за да помогне за вземането на решение във важна ситуация. Въпреки, че често е наричан мечтател, той все пак е на точното място, когато е необходимо!