Вземи 100 лв отстъпка за комплект кремове за лице Dermakaya с диаманти

 

dermakaya kremove za lice s diamanti

С годините кожата започва да намалява нивата си на колаген и еластин, което неимоверно довежда до дехидратация и загуба на еластичност. По тази причина ни е необходимо да я хидратираме повече с добри продукти, за да може да изглежда свежа и сияйна. Не можем да отречем, че когато става въпрос за компонент с подмладяващ и овлажняващ ефект, то веднага се сещаме за „кралицата на цветята“, а именно розата. Розовото масло е известно с несравнимите си полезни свойства, а когато се комбинира с подходящо избрани активни съставки, сред които и диаманти, то крайният продукт е елексир за кожата. Да, правилно разбрахте – диаманти! Разработената формула от 40 съставки, включвайки двата най-луксозни материала, е дело на Dermakaya. Целта на българската компания е да предостави първокласна продуктова линия за грижа за кожата. Основополагат целия производставен процес на ръчната изработка – всичко от началото на производството до самото опаковане. По тази причина, то е и силно ограничено по количество.

Поглези се с Dermakaya кремове за лице с диаманти

krem za lice s diamanti i rozovo maslo

От една страна, богатството на розовото масло осигурява комплекс от витамини, минерали, антиоксиданти и отлични омекотяващи свойства за хидратация на сухата кожа. Dermakaya не продукт, а изключителен опит от удоволствие и чувствен съблазън, базиран на международни екипни познания и опит. Dermakaya е божествен звяр в борбата против стареенето, който не може лесно да се опитоми. Кремът против стареене на Dermakaya, съдържащ розово масло и диамантено-пептиден комплекс в симбиоза, прониква дълбоко, за да засили още повече невероятния ефект върху кожата.

dneven krem dermakaya s diamanti

Дневният крем значително подобрява синтеза на ензимен протеин, т.е. повишава механизма Ви за защита на кожата срещу процесите на стареене, а неповторимият пептид BONT-L доставя единствения подобен на Botox ефект.

noshten krem dermakaya s diamanti

Нощният крем съдържа хидролизиран пшеничен протеин в комбинация с пептиден комплекс, насочени към подобряване еластичността на кожата и синтеза на колаген. Ретинолът е доказано енергично оръжие за постигане на подмладяване, така че неговата стабилност е гарантирана до последния ден от употребата на продукта.

Хидратацията на кожата и високите протеинови нива са ключови фактори в битка със стареенето. Наблюдаваният резултат от ползването на продукта е дълбока хидратация, регенерираща и възстановяваща терапия за блестящ вид на кожата, сякаш е направена от диаманти. Пренесете доза лукс и сияние върху кожата си с кремове за лице Dermakaya.

komplekt dneven i noshten krem dermakaya s diamanti

Единичната цена на всеки крем е 200 лв., а комплект от дневен и нощен е 300 лв. Направете своята поръчка тук през сайта LAZARA и спестете 100 лв от крайната цена. По този начин ще получите двата крема на стойност от 200 лв. в луксозна опаковка и специална картичка за всеки клиент. За целта единствено попълнете формата за контакт.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]