Грим

Грим за дами с очила

грим за дами с очила идеи червило

Дамите с очила винаги са се асоциирали с особен чар, излъчване и интелигентност, но за някои от тях гримирането е задача с неизвестни и затова ще ви наградим с няколко съвета за грим за дами с очила. Много от жените с рамки около очите си мислят, че не трябва да гримират очите си, за да не изглеждат фрапантно. Но това не е така. Има няколко малки трика, с които ще подчертаете и запазите женственото си излъчване по много елегантен начин.

Какъв е подходящият грим за дами с очила

грим за дами с очила розов гланц дженифър анистън

Подходящият грим за дами с очила съвсем не се крие в определен тон сенки за очи или червило. На първо място, ви съветваме да се фокусирате върху сиянието на кожата си. Добре поддържаната кожа е пътя към чудесния грим. Почистете я добре и изравнете тена си с подходящ тон фон дьо тен. Очилата върху красива кожа изпъкват още по-добре.

Грим за дами с очила за още по-чаровно излъчване

грим за дами с очила червило спирала

Част от красивия грим за дами с очила е телесният цвят гланц или червило. Изключително подходящ е да омекоти излъчването ви, особено ако рамката на очилата ви е тъмна или дебела.

грим за дами очила меган фокс

Това, че носите очила не означава, че не трябва да гримирате очите си. Наблегнете на миглите си, не на очертанията на клепача. Това разбира се, не е правило закон. Красивите очи винаги са изглеждали още по-красиви с очна линия, особено ако рамката на очилата ви е изключително тънка. Позволява на окото да се разкрие и да бъде малко по-драматично. Пробвайте и ще разберете дали идеята е добра за вас.

грим за дами очила розово червило леона луис

Смело нанесете бонбонено розово червило или гланц за устни. Изглежда чудесно и освежава лицето, особено ако рамката на очилата ви е черна или в друг тъмен цвят.

грим за дами с очила червило оранжево

Бъдете внимателни с комбинациите на цветовете. Вариант е да съчетаете червилото с рамката на очилата ви, ако е в цвят, на който му подхожда червило (светло кафява рамка с оранжево червило).

грим за дами очила идеи червило

 Спирала с черни сенки за очи и розов гланц като идея за грим за дами с очи 

грим за дами очила идеи червило сенки спирала

Семпла идея за грим за дама с очила

грим за дами очила идеи сенки червило

Искрящо червено червило за дама с черна рамка на очилата

грим за дами очила идеи червено червило спирала

грим за дами очила червило гланц спирала

грим за дами очила спирала гланц устни

грим за дами очила идеи очна линия

грим за дами очила спирала ан хатауей

грим за дами очила гланц спирала

 

error: