Всичко за косата

Мъжки прически за господа с оредяваща коса

mujki pricheski

mujki pricheski

10 идеи за мъжки прически за господа с оредяваща коса.

Мъжкото оплешивяване е често срещан проблем, но след като бъде констатиран, е време да се вземат мерки за запазването на добрата визия. Признаването на самата плешивост е първата стъпка към преодоляването й, за да може след това да се направят необходимите усилия да се поддържа добър външен вид и, разбира се, да се запази самочувствието.

Когато косата започне да опада и да оредява е на лице оплешивяване при мъжете и те имат избор – дали да се вкопчат отчаяно в младостта си и да се преструват, че все още имат плътна коса върху главата си или да се справят с проблема грациозно и да го приемат като възрастни.

Първата опция, разбира се, е неефективна и няма начин да донесе позитиви, докато втората показва решителност и характер. Избирането на правилната мъжка прическа при оредяваща коса не е насочено към опити да се прикрие необратимия косопад. Целта е да се намери тази прическа, която изглежда най-добре на текстурата на косата и кара мъжа да изглежда възможно най-добре. Ето защо ви предлагаме десет възможности да изберете сред различни стилове прически за мъже с оредяваща коса, сред които определено ще откриете поне една, която е подходяща за вас.

Мъжки прически за господа с оредяваща коса

mujki pricheski

Най-добрият начин да се погледне проблема директно „в очите“ и да се каже „НЕ“ на оредяващата коса е като се обръсне главата. Това е визия, която не е подходяща за всички мъже и за съжаление, най-вероятно ще разберете дали сте допуснали грешка, едва когато приложите изчистеното бръснене. Но докато формата на главата ви допълва лицето ви и можете да носите този напълно плешив вид с увереност, дотогава това е визията, която може да бъдете в състояние да притежавате. Чистото бръснене работи най-добре с брада, за да внесе чувство за баланс на така или иначе голата глава.

mujki pricheski

Следващото предложение за мъжки прически за оредяваща коса е този стил, чиято популярност е на приливи и отливи, но е много подходящ за случая. Чрез привличане на вниманието към центъра на линията на косата и далеч от слепоочията, тази мъжка прическа използва загубата на коса в своя полза.

mujki pricheski

Прическите с дълъг и стилизиран нагоре бретон са невероятно популярен стил мъжки прически, независимо дали те са оплешивяващи или не. Този вид мъжки прически работи добре за оплешивяващите господа с помощта на оредяващата им коса като най-ниската точка в естествената на част линията на косата им. Това създава изкуствено чувство за тежест на косата им.

mujki pricheski

Късата зализана назад коса е подобна на предходната мъжка прическа, но създава по-чист и многостранен външен вид на мъжете с оредяваща коса. Чрез поддържането й късо подстригана, ще се избегне даването на твърде много тежест на върха на страните и ще се привлече вниманието към линията на косата.

mujki pricheski

Това е една от мъжките прически, която черпи вдъхновение от военните и може да се похвали с дължина. Регулираната дължина е прецизна представа на по-дълъг косъм във военната подстрижка. Сресана нагоре и с разделен на една страна път на темето, регулацията работи по-дълго с изрязани с ножици страни за постигане на класически стил. Този стил прическа за къса коса използва линията на косата като функция на част от косата.

mujki pricheski

Ако косата ви е все още разумно гъста, но просто на места оредяла, може да опитате мъжки прически с по-дълъг стил. Тези прически за дълга коса имат  предимството да крият зоната над слепоочията, където най-вероятно се показват ранните признаци на оредяващата коса. Това по-непокорна опция, която не всеки човек може (или трябва) да опита. Въпреки, че с правилното чувство за стил, по-дългата мъжка прическа може да премахне години от вашия външен вид.

mujki pricheski

За много господа с оредяваща коса мъжките прически с повече дължина не са приемлива опция. Но от друга страна, чистата и спретната прическа също не съответства на техния характер. Тези прически за къса коса имат  текстура, която предоставя гъвкав вариант на контролирана дължина, която може да изглежда разхвърляно и небрежно. Ако ви допада, кажете на фризьора си да остави малко дължина по линията на косата, а след това да я изсуши със сешоар така, че да изглежда обемна и с текстуриран стил.

mujki pricheski

Това е един малко по-дълъг и по-малко брутален вариант на чистото бръснене. Това е най-типичната военно-вдъхновена мъжка прическа, която е едновременно симпатична за изтъняващата коса и лесно за поддържане. Тя също така предлага бонус като прави чертите на лицето да изглеждат по-определени. Като откланя очите на другите от линията на косата надолу, към линията на челото, лицето веднага придобива по-изваян вид. Изберете заострени страни за по-модерно възпроизвеждане на традиционната прическа за мъже.

mujki pricheski

Един още по-впечатляващи стил за оредяваща коса е тази мъжка прическа с къса коса. Чрез изтъняване в секторите над ушите и изтъняваща дължина от врата нагоре можете да контролирате начина, по който се възприема вашата коса. По-високо направена ще отвлече вниманието далеч от оредяващата около слепоочията коса и ще го насочи нагоре. Стилът е най-подходящ за мъже с линия на косата в начален етап на оредяване.

източник:thetrendspotter.net