прически за лятото джесика алба

Прически за лятото от топ звездите на Холивуд.

Лятото носи със себе си усещане за свобода и приключения. За градското момиче, което винаги е супер ангажирано и тича по срещи и е натрупана с купища крайни срокове, това усещане от време се губи. И в такива моменти на стрес и summertime saddness, освен хубава дълга отпуска на морето, ни освежават и посещенията в любимия ни салон за красота, където можем да раздвижим нещата във визията си, а как по-добре да внесеш малко разнообразие от това да посегнеш към косата си. Вярно е, че жените, които сменяме често прическите си сме във вечно търсене на разнообразие, но в същото време, тази нужда е продиктувана и от чувството на увереност. Дали в града или преди лятната почивка, малко експерименти с косата, са винаги добре дошли. Ако се чудите какво е актуално в момента, то ние сме се погрижили да ви предоставим едни от най-красивите летни звездни коси. И стартираме с красивият лоб на Джесика Алба.

Звездни прически за лятото

прически за лятото джиджи хадид

Ако имате дълга, бляскава и светла коса, то запазете дължината, но внесете малко лято в косите си като вкарате нежни нюанси на русо като визията на модела Джиджи Хадид. За да поддържате косата си здрава и предпазите от вредните слънчеви лъчи, преди да излезете напръскайте косата си с защитен спрей с UV фактор.

прически за лятото иги азилия

Иги Азалия изглежда особено FANCY с късия си боб, който за по-лятно усещане има розови краища. Ако искате и вие същия ефект можете да попитате фризьора си за новите техники и бои, които има за пастелен цвят коса. Най-често за кичури и краища се използват, така наречените, пастели/тебешири за коса.

Още пролетни прически от звездите

прически за лятото кейти пери

За нещо по-драстично, можете да  пробвате къса пострижка като на Кейти Пери на Мет Гала. Разбира се косата на Кейти се съчетава идеално с роклята и от есенната колекция на Moschino, която е голяма, дълга, черна и в графити. Цялата нова колекция на италианската марка е много 90тарска с много уличен дух. Кейти е и рекламното лице на есенната рекламна кампания на Moschino.

прически за лятото криси тейгън

Криси Тейгън

прически-за-лятото-роузи-хънтингтън

Роузи Хънтингтън Уайтли

прически-за-лятото-сиена-милър

 

Сиена Милър

прически-за-лятото-скарлет-йохансън

 

Скарлет Йохансън

прически-за-лятото-соланж

 

Соланж Ноулс

прически-за-лятото-тейлър-суифт

Тейлър Суифт