ombre efekt

Омбре ефект в женските прически стана доста популярен още през 2014 година. Тенденцията ще продължи и през 2016. Затова с радост ви представяме няколко вдъхновяващи идеи, с които ще успеете да освежите външния си вид. Този тип визии на коси ще бъдат едни от най-горещите и през тази година, така че е добре да се информирате от сега за тях. Подбрали сме няколко снимки, които ще ви впечатлят и вдъхновят да ги изпробвате.

Прически с омбре ефект – свежи и стилни

ombre efekt

 

Омбре ефект стои чудесно независимо от дължината на косата. В следващите снимки ще видите едни от най-популярните цветове за желания резултат. Има безброй много различни комбинации от цветове, които можете да направите, а поддръжката на този тип лесни прически не е никак скъпа. Отидете на фризьор и се посъветвайте с него на какви е добре да се спрете според цвета на очите ви и естествения цвят на косата ви. Ако искате по-семпла визия с омбре ефект, можете да се ориентирате към преливащите нюанси на вашия естествен цвят. Тоест ако сте с черна коса, не си правете руси краища а тъмно кестеняви.

Омбре ефект – тенденции

ombre efekt

Във възрастта между 17 и 20 години, младите дами много биха се впечатлили от подобни прически за дълга коса, с преливания от русо към розово или лилаво. Това доста разчупва стандартната прическа, независимо дали е оформена допълнително или не. Освен това ще придаде индивидуалността, от която има нужда всяка млада дама в тази възраст.

ombre efekt

За огнените дами са добре дошли цветовете от русо, през оранжево до червено или бордо.

ombre efekt

Прическа каре с омбре ефект върху къса коса. Няма рязка граница в цветовете и изглежда много младежко и свежо.

ombre efekt

Идея за омбре в червено върху кестенява коса. Прелива от горните пластове на косата и погледнато в анфас очертава и освежава лицето по много интересен начин.

ombre efekt

Леко начупени краища в по-светъл цвят. Чудесен ненатрапчив акцент в прическата. Не се колебайте да го изпробвате.

ombre efekt

ombre efekt

ombre efekt

 ombre efekt

ombre efekt

ombre efekt

ombre efekt