шапки 2016

Шапки 2016 – кои модели се носят най-много по модните столици?

Може да твърдите, че не сте момиче, което обича и носи шапки, но ние сме на мнение, че има всякакви стилове, които да отговарят на всяка форма на лицето. Ако гигантските пухести шапки не са за вас, то опитайте някое симпатично бомбе. Козирката не подхожда на чертите ви? Опитайте с чорапестите бийнитa, които са превзели последните няколко зимни сезона. A и всеки (да не кажем всички) изглежда готино в практичния аксесоар, който не само, че допринася към визията, но и топли и предпазва от вятър и студ. Нека да отделим малко време, да се спрем и да оценим шапките, които са супер-актуални тази зима.

Шапки 2016 – street style

шапки 2016

Всяко момиче мисли за своето здраве и комфорт, именно за това, шапките през 2016 идват на помощ, както в студените дни, така и летните месеци, за да се предпазят от вредните слънчеви лъчи. Дизайнерите всяка година създават нови и нови модни шапки като стилно допълнение към шик визията ни. Този сезон, изборът на зимни шапки е много разнообразен, както цветово, така и стилово. Така че, изберете нещо подходящо за вас и вашия стил.

шапки 2016

За любителите на широкополи шапки зимният и пролетният сезон на 2016 е истинска радост. Световно известните дизайнери и модни къщи като Chanel и Ralf Lauren предлагат дамски шапки с всякакви тоалети. Също така, шапките с широка периферия бяха представени по време на ревюто на Creatures of the wind. Те изглеждат особено добре в бохемски визии, а на стрийт стайлърите определено им допада този тренд. Дали като акцент или като цялостна хармонична визия, широкополите шапки вършат чудесна работа.

Шапки 2016

шапки 2016

Ежедневният стил може да бъде добре гарниран с шапка бийни с помпом. Карираната тип ученическа пола, която се е възвърнала от дълбините на 90-те години е съчетано по един модерен начин с чизми, спорна блуза и класическо сако. Тази визия е идеална за почивните дни, когато нямате сериозни работни ангажименти.

шапки 2016

шапки 2016

шапки 2016

шапки 2016

шапки 2016

шапки 2016

шапки-2016

шапки-2016

шапки-2016

шапки-2016

шапки-2016