Всичко за косата

Прически с опашка – 20 нови идеи за носене на опашки

pricheski na opashka

pricheski s opashka

Прически с опашка – 20 нови идеи за носене на опашки, вдъхновени от звездите.

Всяка една прическа с опашка би могла да бъде просто прическа на опашка, ако не й се добави интересен детайл като усукана около ластика тънка плитка, дълга елегантна панделка, падаща по цялата дължина на косата или интересен ластик. Ще се обърнем отново за вдъхновение от любимите ни популярни дами, които носят прически с опашки на официални събития и премиери. Те със сигурност ще ни предоставят нови идеи за опашки за коса. Ето 20 подобни примера със звездни прически с опашка, които минават дори за официални прически, достойни за червения килим.

Прически с опашка – 20 нови идеи за носене на опашки

pricheski s opashka

Опашките са прически за дълга коса. Каскадната прическа на опашка на Дженифър Лопес е готова за червения килим, благодарение на съчетанието от меки бляскави вълни и внимателно събрана коса във висока опашка. Ластикът е прикрит с увит около него отгоре кичур коса, фиксиран с фиба под основата на опашката.

pricheski s opashka

Кой е казал, че закачливите прически нямат място на червения килим? Бионсе добавя малко хрумване към зализаната си назад опашка, като я премята встрани и внимателно навива краищата й.

pricheski s opashka

Ако искате да получите полирана визия, откраднете идеята на Дрю Баримор за прическа със страничен път и пригладена опашка с обемни кичури отзад.

pricheski s opashka

Тази дамска прическа може да се постигне лесно, с помощта на текстуриращ спрей и пет еднакви ластици за коса в подходящ цвят. След всеки ластик повдигнете горния сектор коса и тупирайте леко под ластика.

pricheski s opashka

Криси Тийгън е идеалното вдъхновение за прическа с плитка на опашка. Тя е съчетала обратна френска плитка с обемна опашка.

pricheski s opashka

Ако искате класическа прическа с опашка, направете я лъскава като Адриана Лима. Изправете косата и нанесете серум за блясък от корените до краищата й.

pricheski s opashka

Това е от онези прически с опашка, които извисяват  до нови висоти текстурираната опашка,  закрепена високо на главата. Изглежда добре на дами с дълга къдрава коса.

pricheski s opashka

Дамските прически с дълбоко разделен страничен път изглеждат елегантно, когато са оформени на опашка. Актрисата Кери Уошингтън е постигнала елегантна визия с лекота, а прибраната й коса разкрива красивите й обеци.

pricheski s opashka

Разрошената прическа с опашка на Кендъл Дженър изглежда чудесно с черна панделка. Подходяща е както за официални рокли, така и за неформално облекло.

pricheski s opashka

Може да вземете пример от Хейли Болдуин и да направите обикновената прическа с опашка по-интересна, като увиете тънка плитка около ластика.

pricheski s opashka

За по-шик и лесни прически може да замените ластика за коса с черна панделка и да я фиксирате ниско на врата с обем в корените.

pricheski s opashka

Макар косата на Дженифър Анистън винаги да изглежда очарователно стилизирана, тази идея с пуснати тънки кичури, които да рамкират лицето е поредното й попадение.

pricheski s opashka

Макар Риана да е популярна със своята екстравагантност, тя не винаги може да бъде забелязана със сложни прически. Тази, например, е толкова семпла и модернизирана.

pricheski s opashka

Опашките стоят чудесно на прически с бретон като на Дакота Джонсън, който е въздушен и завършващ с повече дължина в двата края, които преливат в косата.

pricheski s opashka

Рита Ора показва текстурирана сек*и прическа на опашка, която не е нито прекалено висока, нито ниска, а достатъчна, за да разкрие татуировките на врата й.

pricheski s opashka

Увиването на тънък кичур около ластика за коса така, че да го прикрие, моментално придава полиран завършек на прическите с опашка.

pricheski s opashka

Високата опашка на Лили Олдридж е начупена на меки вълни, освен това късите кичури около ушите, които рамкират лицето, падат чудесно и естествено.

pricheski s opashka

Тупираната прическа с опашка на тънката фина коса веднага напомня за младата Бриджит Бардо, а съчетана със смело деколте е гаранция за тотално съблазнителна визия.

pricheski s opashka

Гладката опашка на Каролина Куркова е идеалното решение за практични прически, подходящи за топлите и влажни дни, в които влагата съсипва всякакви опити за стилизиране.

pricheski s opashka

Ако предпочитате леко разрошени, начупени и високи прически с опашка, може да изкопирайте начина, по който Оливия Мун носи косата си.

източник:harpersbazaar.com