Всичко за косата

Сватбени прически – 25 идеи за елегантен избор

svatbeni pricheski

Ще ви представим 25 идеи за красиви сватбени прически за елегантен избор. Ако сватбата ви наближава, но все още не се спрели на идея за сватбена прическа, то силно се надяваме да разрешим този проблем с нашите предложения. Повечето ни идеи са за дълга коса, но и дори да сте с къси дължини, вашия фризьор може да ви постави екстеншъни, с които да създаде по-лесно ефектна сватбена прическа. Ето и малко вдъхновения за целта.

Идеи за сватбени прически

Сред нашите идеи за сватбени прически, първо ще започнем с любимия небрежен кок с къдрици. Една от най-популярните и търсени сватбени прически, е именно тази. Нежна, женствена, носеща свободния дух, тя е чудесен избор за прическа за сватба. Просто трябва добре да е захваната с фиби, за да може да стои стабилна по време на танците и празничното тържество.

Сватбена прическа с пусната коса – вълните в косата ще ви превърнат в романтична принцеса. Ако избраният модел сватбена рокля предразполага за подобна прическа, то не се колебайте. Дори и имате къса коса, поставете екстеншъни и по този начин ще бъдете различна на вашата сватба.

Кок с плитка – ако си падате по бохо или винтидж стила, то несъмнено тази сватбена прическа ще ви допадне. Свежите цветя винаги са добре решение когато става дума за сватбени прически. Когато правите своя избор, то изхождайте от модела рокля и чертите на вашето лице и как да се синхронизират. Също така, можете да обсъдите с вашия фризьор какво би ви подхождало и да направите пробна сватбена прическа. Разгледайте и останалите ни идеи за сватбени прически и дано успеете да откриете вашата.

Още идеи за сватбена прическа