Маникюр

Тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

Зимната визия трябва да бъде не само стопляща тялото и осигуряваща комфорт, но също така и стилна. Този тренд при зимния маникюр определено се съчетава добре с пухкавите пуловери и дебелите палта. Схемата на плетените дрехи, абсолютно задължителни за студените дни, може да се пренесе върху ноктите под формата на бримки от плетката. Идеята бързо допадна на всички модни фенове и вече в световен мащаб се наблюдават нейни последователи. Бъдете и вие актуални с последните тенденции за зимен маникюр..

Тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

Използването на модерната декорация върху един или два нокътя на всяка ръка ще насочи погледите към плетката и тя ще получи заслужено внимание. От друга страна, лакирането на всеки пръст с различен цвят лак и поставянето на различен дизайн определено ще впечатли и задържи погледите на околните върху интересните ръце. Възможностите за много и всичко зависи от индивидуалният вкус, предпочитания и начин на живот.

тренд при зимния маникюр

Този тренд при зимния маникюр със сигурност ще допадне на сръчните дами с умения в тази област. Останалите могат да се доверят на професионалните способности на маникюристките. Да си организират един забавен следобед, в който да посетят салона за красота, да си направят разкрасяващи процедури, прическа и да излязат с нов маникюр, който да им напомня за приятните мигове всеки път, когато погледнат към ръцете си. Или да използват повода да поканят на гости някоя способна приятелка и да прекарат по забавен начин студената вечер, като си поръчат храна, гледат филми, пият вино и си правят маникюр.

тренд при зимния маникюр

Текстурираната плетка – декорация върху ноктите може да се направи по различни начини и с различни комбинации. Разгледайте предложенията в снимките по-долу или направете собствен модел, които отговаря на вашата индивидуалност. Дължината на ноктите не е определяща, така че може да се получи добре както върху къси, така и върху дълги нокти, но във втория случай има повече място.

тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр

тренд при зимния маникюр