Шик зимен маникюр в цвят горчица

зимен маникюр

Зимен маникюр в цвят горчица – стилен и модерен.

Нашите маникюри не трябва да страдат заради липсата ни на вдъхновение през мрачните студени дни – напротив, трябва да създават настроение и да изразяват личен стил. Съобразявайки това с характерните за сезона цветове, няма как да продължим с розовите и неоновите лакове за нокти, които използваме за летен маникюр или да носим липсващите навън растения върху ноктите си в симпатичен маникюр с цветя, подходящ като идея предимно за пролетен маникюр. Ето защо спираме вниманието си на един от най-горещите варианти за модерен маникюр през студената зима разнообразните маникюри в цвят горчица. Сигурни сме, че дори до сега да не сте си правили маникюр в този цвят, съвсем скоро ще размислите.  Той се съчетава чудесно със зимните палта и дрехи, а освен това може да се носи напълно изчистен или да се използва за декорации на маникюр. И ако това не е достатъчно, изглежда добре както върху практичен маникюр за къси нокти, така и върху дълги нокти.

Зимен маникюр в цвят горчица

зимен маникюр

Зимната декорация на маникюр с плетка като на пуловер върху ноктите бе истински хит през изминалата зима, но запазва позицията си като интересна идея за маникюр и през този сезон. Подобни декорации на нокти, които имитират бримките на плетиво няма как да останат незабелязани.

Не е необходимо да носите пуловер, тениска или риза в цвят горчица, за да следвате тази тенденция за зимен маникюр. Всичко, което трябва да направите, е да лакирате ноктите си с този прекрасен цвят. Можете да изберете едноцветен дизайн на маникюра си или изрисувате интересен модел както върху всичките, така и върху един от тях. Всичко зависи от решението и предпочитанието ви.

зимен маникюр

Модерният лак за нокти с матов завършек също може да изглежда впечатляващо върху остър маникюр в цвят горчица. В този случай всякаква декорация на маникюри би била просто излишна.

зимен маникюр

Зимата е времето, през което най-често носим маникюр с брокат, който изглежда много празнично най-вече около Коледа и Нова година. Дамите, които искат да включат горчицата в своите коледни маникюри могат да използват тази идея.

Както сами ще можете да забележите от галерията снимки на маникюр по-долу, има много разнообразни начини да се лакират ноктите с този смел цвят и да се допълни визията ви. Можете да изберете племенни принтове, Зиг-Заг, ивици, точки … Можете да смесвате горчица с оранжево, черно и бяло за получаване на по-привлекателни и готини маникюри с  впечатляващ дизайн върху ноктите. За повече вдъхновение разгледайте идеите по-долу.

Маникюр за зимата

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

зимен маникюр

 

зимен маникюр