Мода и Стил

Красиво бельо – горещата точка в женския гардероб

damsko belio

damsko belio

Бельото е може би най-силната страст на всяка жена, чувствената връзка с тялото й, което я кара да изглежда зашеметяващо, както отвън, така и отвътре. Когато става въпрос за покупка на бельо, мислим много преди да изберем. Бельото разказва много за една жена – за нейния характер, вкус и целта, за която тя е избрала точно това или някое друго. В днешно време разнообразието от модерни и цветни варианти е голямо, което прави избора още по-труден. Ако знаете точния размер и модел, който най-добре ви стои, то тогава всичко при пазаруването на бельо при вас минава по план. Ако сте от другата страна обаче, то нека за вас дадем няколко фокусни точки при избора на бельо, към които сме прикрепили и чудесни модели от последната колекция на Sugarfree Bulgaria.  

Как да изберем правилното бельо за нас?

damsko belio

Изборът на правилно бельо е много важен за цялостния вид. Дрехите няма да изглеждат добре, ако не се носят на гладка и правилна основа, създадена именно от подходящото бельо. Някои от нас, след редица неуспешни опити вече са достигнали до точния и конкретен модел сутиен, който оформя гърдите, по харесвания от нас начин. Но колко на брой неизползваеми сутиени в гардероба ни е коствало това.. е само ние си знаем. Когато избирате сутиен, вижте размера на последния закупен. Ако той ви пасва, то се насочете отново към него. Поради честите промени в килограмите, една от първите загуби или наддавания са именно в гърдите. Нашият съвет е винаги да пробвате сутиена, преди да го закупите. Той трябва да ви стои перфектно и да ви кара да се чувствате комфортно в него. Не трябва да бъде нито много свободен, нито много стегнат. Трябва да ви дава достатъчна свобода за движение и същевременно да показва всичките ви красиви извивки. След като определите размера, то следва и типа модел. Възможностите са много – повдигащи, с подплънки или без, бриджитки, корсети и т.н. Всяка жена има своите предпочитания по даден модел, който я кара да се чувства комфортно.  

Какъв цвят бельо да изберем?

damsko belio

Когато стане дума за цвят бельо, не можем да не започнем с вечното и класическо черно! В последно време, една от тенденциите, която се забелязва осезаемо, е комбинацията на бежова основа с черна дантела. Ще издадем, че това и нашия фаворит измежду многото цветове за бельо. Ако искате да заинтригувате с избор, то какво ще кажете за бордо с допир кадифе? Звучи, а и изглежда доста предизвикателно!

damsko belio

Важно е да изберете и удобни бикини от висококачествени материи. Не вземайте бикини отделно и сутиен отделно. По-добре е да вземете комплекта заедно, за да имате завършена женствена визия. Вярваме, че всяка жена в красив цялостен комплект бельо се чувства по един определен начин, така че се опитайте максимално да му се насладите. Разгледайте и следващите комплекти бельо от Sugarfree Bulgaria, който подбрахме специално за вас. 

damsko belio

damsko belio

damsko belio

damsko belio

damsko belio

damsko belio