Стилът на Мила Кунис

stilat na mila kunis

stilat na mila kunis

Мила Кунис може и да дефилира на червения килим от десетилетие, но ролята й в „Черния лебед“  й отреди място сред елита на Холивуд. Тя определено знае това и се старае да изглежда добре. Стилът на Мила Кунис  е модерен и удобен, като винаги е съобразен с обстановката. Макар и за кратко да отсъства от светлините на прожекторите, докато се наслаждаваше на майчинството с първородната си дъщеря, тя отново напомни за себе си на премиерата на „Пътят на Юпитер“. Тогава спечели одобрението на критиците, заради бързо възстановената си фигура, само четири месеца след като роди. Нека да разгледаме някои от най-добрите визии на актрисата до сега.

Стилът на Мила Кунис

stilat na mila kunis

Мила Кунис носи стилна рокля на Dolce & Gabbana на премиерата на „Пътят на Юпитер“  в Лос Анджелис през месец февруари 2015 г.

mila kunis stilna roklq

Актрисата е избрала рокля на Carolina Herrera по повод отпразнуването на новата кампания на „Gemfields“ и Мила през месец февруари 2014 г. Красавицата е лице на британската  компания, фокусирана в добива на скъпоценни камъни, за втора поредна година.

mila kunis stil zlaten globus nagradi

Мила Кунис е облечена в рокля на Gucci на червения килим, по повод 71-те годишни награди „Златен глобус“ в Лос Анджелис през месец януари 2014 г.

stil mila kunis roklq Alexander McQueen

На европейската премиера на „Оз: Великият и могъщият“ в Лондон през февруари 2013 г. актрисата е избрала рокля на Alexander McQueen.

mila stilna roklq versace v bordo

Мила в рокля на Versace и обувки на Christian Louboutin на премиерата на Уолт Дисни „Оз: Великият и могъщият“ в Москва през месец февруари 2013 г.

stilat na mila kunis elie saab gemfields

Мила се е спряла на рокля от колекцията на Elie Saab за официалното събитие, организирано от  „Gemfields“ и  „W Magazine“ в Калифорния през месец февруари 2013 г.

stil mila kunis dior bqlo palto

Актрисата е облечена от глава до пети в Christian Dior по време на парижката седмица на модата през месец март 2012 г.

stil mila kunis roklq elie saab lilava roklq

Мила Кунис в дълга лилава рокля на Elie Saab на филмовите награди „Оскар“ през месец февруари 2011 г.

mila kunis cherna roklq

Мила КУнис на 16-тите  филмови награди на критиката и  VH1.

mila kunis nagradi cherna roklq

Мила Кунис отново е заложила на малка стилна черна рокля за бляскаво събитие на червения килим.

mila kunis stilni drehi

Мила Кунис обича да позира пред обективите на фотографите.

Актрисата в леко небрежен спортно-елегантен аутфит за ежедневието.