Стилът на звездите

Спонтанните тоалети на Риана

риана стил

Специфичният глас на Риана е лесно разпознаваем. Тя разполага с 18 „Billboard Music Awards“ и 8 „Грами“-та заради него. Певицата е почетен посланик на културата на родния си Барбадос. На 27 години тя е една от най-влиятелните личности, а творчеството й е обичано от целия свят. Но Риана е разпознаваема не само чрез музиката си, но и чрез своя стил. Тя миксира своите тоалети в най-различни стилове. Единственото нещо, което обединява тези визии, е оригиналността и смелите решения. Различните и противоречиви аутфити на звездата  може да се разделят на две групи – дръзки и провокативни, и комфортни и спортни. Кои са едни от последните визии, които барбадоската R’n’B изпълнителка е предпочела да носи в публичното пространство, може да видите в галерията по-долу.

Стилът на Риана

риана стил

На 13 ноември винаги модната дългокрако изглеждаща Рири излезе на вечеря в Санта Моника, носейки неочаквана комбинация от дрехи. A копринената рокля в металик с палто от изкуствена кожа и сандали Tom Ford с бейзболна шапка? Колкото и странно да ни изглежда, певицата успява да носи тоалета си с такава лекота, че ни изглежда като перфектен привлекателна начин, с който да отидеш на вечеря в приятел. Но нека бъдем реалисти, тази визия само Риана може да носи толкова добре.

риана стил

През октомври месец Риана се появи с тройно райе в Париж.  За много хора, това палто на Dior Haute Couture може да бъде причислено към модните гафове на звездата. Но Риана, очевидно, изглежда добре в абсолютно всичко, което нахвърли върху себе си преди да излезе.

риана стил

Когато не е на сцената, комфорта е от изключителна важност за певицата. Тя бе забелязана да отива към студиото си в Ню Йорк, облечена в нещо, което може да наречем „луксозна пижама за мързеливи дни“. Копринена роба в розово, с бледо розови сандали с пух и дантелен топ представляваше аутфита на Риана, носен в 03:00 часа сутринта, което донякъде прави това облекло уместно, ако не за мястото, то поне за времето, в което е носено.

Спонтанните тоалети на Риана

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

 

Inline
Inline