Стилът на звездите

Спонтанните тоалети на Риана

риана стил

Специфичният глас на Риана е лесно разпознаваем. Тя разполага с 18 „Billboard Music Awards“ и 8 „Грами“-та заради него. Певицата е почетен посланик на културата на родния си Барбадос. На 27 години тя е една от най-влиятелните личности, а творчеството й е обичано от целия свят. Но Риана е разпознаваема не само чрез музиката си, но и чрез своя стил. Тя миксира своите тоалети в най-различни стилове. Единственото нещо, което обединява тези визии, е оригиналността и смелите решения. Различните и противоречиви аутфити на звездата  може да се разделят на две групи – дръзки и провокативни, и комфортни и спортни. Кои са едни от последните визии, които барбадоската R’n’B изпълнителка е предпочела да носи в публичното пространство, може да видите в галерията по-долу.

Стилът на Риана

риана стил

На 13 ноември винаги модната дългокрако изглеждаща Рири излезе на вечеря в Санта Моника, носейки неочаквана комбинация от дрехи. A копринената рокля в металик с палто от изкуствена кожа и сандали Tom Ford с бейзболна шапка? Колкото и странно да ни изглежда, певицата успява да носи тоалета си с такава лекота, че ни изглежда като перфектен привлекателна начин, с който да отидеш на вечеря в приятел. Но нека бъдем реалисти, тази визия само Риана може да носи толкова добре.

риана стил

През октомври месец Риана се появи с тройно райе в Париж.  За много хора, това палто на Dior Haute Couture може да бъде причислено към модните гафове на звездата. Но Риана, очевидно, изглежда добре в абсолютно всичко, което нахвърли върху себе си преди да излезе.

риана стил

Когато не е на сцената, комфорта е от изключителна важност за певицата. Тя бе забелязана да отива към студиото си в Ню Йорк, облечена в нещо, което може да наречем „луксозна пижама за мързеливи дни“. Копринена роба в розово, с бледо розови сандали с пух и дантелен топ представляваше аутфита на Риана, носен в 03:00 часа сутринта, което донякъде прави това облекло уместно, ако не за мястото, то поне за времето, в което е носено.

Спонтанните тоалети на Риана

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил

риана стил