Всичко за косата

Прически за бал 2018 – 33 красиви идеи

 

pricheski za bal 2018

Абитуриентският бал е едно от най-вълнуващите събития, което успява да те завладее по време на ученическите години, а навярно ако имаше как да се върнем отново към онези времена, сега пак би успял. И как не! Красива бална рокля, блестящи бижута, хубав грим, красива бална прическа и разбира се страхотно високи обувки. Звучи добре, нали? Но нищо от това не може да се сравни с трепета, който те обзема за тази вечер и за цялата предварителна подготовка преди бала, с чиято помощ да бъдеш неотразима. Ако вече сте набелязали идеята си за абитуриентка рокля, то следваща по важност е косата. Вижте какво събрахме за вас като предложения за прически за бал 2018:

Идеи за прически за бал 2018

pricheski za bal 2018 s pusnata kosa na kudrici

Пусната коса на къдрици – ако имате дълга и гъста коса, спокойно можете да заложите на такъв тип бална прическа. За дамите, които нямат достатъчно гъстота, могат да се консултират със специалист, който да постави екстеншън за случая. Прическите с къдрици винаги носят усещане за романтика и нежност.

 

pricheski za bal 2018 nebrejen kok s plitka

Прическа небрежен кок с плитка – прибраната коса е доста предпочитана за този тип поводи, тъй като те предразполагат за много танци и забавление, през което искаме косата да е събрана и то по възможно най-стабилен начин. Уверете се след излизане от фризьорския салон дали косата ви е достатъчно стабилно хваната, за да може да издържи през цялата нощ.

pricheski za bal 2018 kok

Прическа с висок небрежен кок – много елегантна и стилна, която може да бъде чудесно допълнени към красивата бална рокля.

pricheski za bal 2018 zagladen kok

Прическа загладен кок – стилизирането на косата по този начин изисква повече прецизност, но резултатът си заслужава. Подобен тип прическа за бала би стояла страхотно на прилепната дълга рокля по тялото или русалка.

retro pricheska za bal 2018 vintidj

Ретро прическа – в последните години има едно завръщане към винтидж стила в световен мащаб. Много сватби се правят именно в тази тематика и изглеждат страхотно. Винтидж прическа за бала определено би била нестандартна, но точно в това е и чара, нали?

pricheska na konska opashka za bal 2018

Бална прическа конска опашка с плитка – закачлив вариант, който нито е много официален или е много небрежен за този повод. Всичко зависи и от модела бална рокля, на който сте се спрели. А най-голямото предимство е издръжливостта и комфорта, който ще имате с подобен тип прическа. Вижте и още интересни идеи за бални прически в следващите снимки.

 

balna pricheska nebrejen kok 2018

abuturientski pricheski 2018

 

balni pricheski 2018

balni pricheski 2018 tendencii

krasivi balni pricheskipricheski za bal 2018

pricheski za bal s plitki 2018

 

pricheski za bal s pribrana kosa

balni pricheski s pribrana kosaabuturientska pricheska s pribrana kosa

pricheska za bala nebrejen kok s plitka

pricheska za bal na konska opashka s plitkakrasiva pricheska za bal 2018

pricheska kok za bal 2018balna pricheska s pusnata kosa

balna pricheska s pribrana kosa

pricheska za bal s plitka i kokpricheski za bal s plitki

balni pricheski s pusnata kosa na kudrici

balna pricheska s plitka

retro vintidj pricheskaabiturientska pricheska s plitka

pricheska za bal s plitka i nebrejen kok

pricheska za bal zagladen kok

pricheski za bal 2018pricheski za bal 2018 idei