kara delevin striit stail model

Папараците са досадни, знаем, но пък точно на тях дължим тези звездни стрийт стайл снимки. Колкото и да ни е интересно как ще се появят любимите ни звезди на червения килим, това как те се обличат в своето ежедневие, ни е не по-малко любопитно. Все пак това са тези моменти, в които може да почерпим вдъхновение от техните визии или да се осведомим чрез тях кои са най-новите модни тенденции. В тази статия сме събрали целия Холивудски звезден небосклон, който крачи сигурно и с увереност по космополитните градски улици. Това са едни от най-добре облечените жени, които понякога просто нахвърлят тишъртка и дънки и излизат на шопинг, а друг път са във възможно най-атрактивния аутфит и отново събират погледите на минувачите.

Звездни стрийт стайл снимки – Какво обличат известните личности?

beyonce street style riza kare

И неуморната Бейносе от време на време има “day off”. Този път RnB дивата е излязла в сива кожена пола с цепка по средата, раирана разкопчана риза и черни боти на висок ток. Към тоалета си е добавила и малка чанта на Dior. Ние ви препоръчваме и да изгледате новия й кип с Ники Минаж, заснет на Coachella, ако все още не сте го направили.

bql pantalon visoka taliq

Красивата Ашли Мадекуи, в чийто гардероб наскоро се ровихме благодарение на The Coveteur, този път се появява облечена в бял панталон с висока талия и прозрачна черна блуза и сандали. Много минималистично, стилно и удобно. Тази визия определено ще я откраднем за някое от нашите излизания.

emili rataikovski steet stail zvezdi

Пищният модел Емили Ратайковски е все така привлекателна и с дрехи (трудно ще зaбравим клипа на Robin Thick). Тя е съчетала къси бели летни панталони с елегантни обувки на висок ток и черен елек с едно копче. Очевидно моделът е доволна от шопинга си, защото виждаме лека прокрадваща се усмивка + чанта от Jimmy Choo.

Oще стрийт стайл снимки на звезди

cassie striit stail 2015

daqn kruger street style zvezdi

floralna roklq jeimi chang

kaili jener kojena maksi pola

kojena roklq diane kruger

krisi teigan pola visoka taliq

leitan miister street style

miranda ker stiit stail zvezdi

nikol richi street style

poppy delevin street style london

frida gustafson striit stail

kim kardashian striit stail

koko rocha striit stail

meri keit olsen stil