Направи си сам декорация на обувки

napravi si sam obuvki

napravi si sam obuvki

Направи си сам декорация на обувки, които изглеждат досущ като дизайнерски от колекцията на Miu-Miu. С помощта на няколко евтини материали и малко свободно време ще се сдобиете с копие на скъпи маркови обувки. Защо да давате много пари за оригинални, след като може да превърнете чифт обикновени изчистени обувки с нисък ток в нещо много по-привлекателно?

Направи си сам декорация на обувки

napravi si sam obuvki interesen tok

Всяка дама с усет и интерес към модата би искала да притежава красиви и стилни обувки, произведени под марката на прочут и доказан дизайнер. Но не са нужни особени умения и средства за нашето предложение, което всеки може да си изработи в къщи. Ето как. Следвайте стъпките за тази идея направи си сам обувки.

Ето как да си направите тези интересни обувки

napravi si sam obuvki stapki

Като начало си набавете обувки, които да декорирате. Най-обикновени и изчистени в черен или тъмно-син цвят с нисък равен ток. Изберете щампа за апликация, която да прилича на тази на снимката. В магазините за конци, прежди и панделки обикновено предлагат различни цветове и ширини. Вероятно е там да намерите и кристали с плосък гръб, който ще залепите върху стената на тока. Течен маркер в златист цвят, с който ще покриете вътрешния ръб на обувките, може да намерите в книжарниците. Купете силно моментно лепило, включете ютията и започвайте.

obuvki napravi si sam

Оцветете вътрешните ръбове на обувките и токовете с маркера и оставете да изсъхне добре. Изрежете две еднакви фигура от апликацията и ги залепете върху обувките, като поставите горещата ютия за няколко минути отгоре върху тях. Залепете кристалите върху стените на токовете с по една капка лепило, като оставяте равно разстояние между всеки от тях. Това е! Вече си имате чисто нови обувки, които сме сигурни, че нямате търпение да разходите навън и да покажете гордо на приятелките си.

obuvki napravi sam

Не забравяйте да разгледате и останалите ни интересни предложения от рубриката направи си сам тук. Със сигурност ще намерите лесни идеи, за да изработите красиви предмети с вашите талантливи ръце, които да използвате за себе си или за подарък на близки и любими хора.