Направи си сам закачалки за шалове

napravi si sam

Направи си сам закачалки за шалове – 14 лесни идеи. Хората предпочитат проектите Направи си сам по две причини – защото ще се сдобият с нещо уникално и ръчно изработено, в което са вложили положителна енергия и ще остане като спомен и гордост за тяхната сръчност и защото ще се сдобият с евтина и функционална вещ. Дамите, които нямат големи гардеробни като известните звезди, но имат прекалено много шалове, ще се зарадват да получат малко вдъхновение за начините, по които могат да ги съхраняват – добре организирани и винаги под ръка.

Направи си сам закачалки за шалове

napravi si sam

С настъпване на по-хладните дни започва и времето, в което започваме да носим все по-често своите най-любими и топлещи ни аксесоари. Плътните плетени шалове заемат малко повече място от ефирните си копринени варианти.

Съществуват много начини да се превърне всеки вид обикновени закачалки за дрехи във функционални държачи за дамски шалове. Както ще се убедите сами от снимките по-долу, може да аранжирате артистично шаловете си върху една една закачалка за дрехи, която да поставите на стената, на дръжката на гардероба или на бравата. Можете също така да окачите въже на стената и върху него да закрепите шаловете, да използвате стари палети, които често намират приложение в домашния интериорен дизайн и да закачите неочаквано своите шалове върху семпъл палет. Ако разполагате с много шалове и малко място за съхранение, може да използвате за поставка декоративна дървена стълба, която все повече присъства като част от декора във всеки модерен дом.

napravi si sam

Следващият проект Направи си сам може да бъде изрязване на кръгове от ПВЦ тръби, които да поставите в чекмедже. Използвайте ринговете като хоризонтални и индивидуални поставки за вашите тънки копринени шалове. Разгледайте и останалите функционални, забавни и интересни закачалки за шалове, които всеки лесно може да си направи сам. Надяваме се сред тях да откриете тази, която ще подхожда на предпочитанията и мястото, с което (не) разполагате.

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

 

 източник:fashiondivadesign.com