Направи си сам

Направи си сама чанта с камъчета

napravi si sam chanta kamacheta koja lepilo

Кой не би харесал да подобри външния вид на любим предмет или аксесоар, вижте идеята ни за „Направи си сама чанта с камъчета“ и направете чантата си по-вълнуваща и модерна. Разходете се по магазините за мъниста и си купете няколко ярки конусовидни шпайкове или камъчета. Ще бъдат перфектни, за да добавите малко ефект в любимата си чанта.

Модернизирай любимата си чанта с направи си сама чанта с камъчета

napravi si sama kamacheta chanta koja lepilo

Всичко, с което трябва да разполагате за идеята ни „Направи си сама чанта с камъчета“ е чанта с гладка повърхност (за предпочитане от кожа), бързозалепващо лепило и камъчета или шиповидни украшения, подобни на показаните. Пробвайте да ги наредите в примерни форми преди да ги залепите. Огледайте различните съчетания на цветове и изберете най-красивото според вас.

„Нова“ чанта с креативната ни идея

chanta napravi si sam kamacheta koja

След като вече сте решили в каква форма да са подредени камъчетата за „Направи си сама чанта с камъчета“ (или това, с което сте се сдобили от магазина за мъниста), е време да ги залепите. За по-деликатно залепяне може да използвате клечка за зъби за нанасяне на лепилото върху малката повърхност на цветните камъчета. След като ги залепите изчакайте известно време (поне час за по-сигурно) и излезте да се похвалите на приятелките си с „новата“ си придобивка.