- Advertisement -
Развлечения

20 неща, които да направим през есента

esenta

esenta

Този списък с 20 неща, които да направим през есента е забавен начин да отпразнуваме настъпването на сезона на листопада. Опитайте се да го изпълните преди да завали първият сняг и да стане наистина студено. Така че извадете шлифера, лъснете ботушите и се подгответе с чаша червено вино да прочетете всички неща, с които ще запомните есента.

20 неща, които да направим през есента

esenta

 1. Направете си есенен пикник. Не забравяйте за вкусните ябълки, които може да поднесете с карамелена заливка.
 2. Допълнете колекцията от свещи. Есента е сезона, които се асоциира с топлина и уют. Направете си сами свещи и се наслаждавайте на пламъка им в дългите вечери.
 3. Пригответе пай или сладкиш с ябълки, което е чудесна традиция по някои места. Предизвикайте себе си и се опитайте да го направите толкова красив на външен вид, колкото вкусен от вътре.
 4. Стоплете се с чаша ябълкова сайдер. Ако не знаете рецепта, намерете начин да се научите да го приготвяте.                                                                                                                                                                                     esenta
 5. Извадете одеалата и купете ново, с което да покриете дивана. Всяка хладна вечер пред телевизора ще се радвате, че сте го направили.
 6. Проверете състоянието на ботите и ботушите си и намерете повод да си купите нови.
 7. Усъвършенствайте уменията си в приготвянето на топла супа. Започва сезонът на топлите храни, така че започнете да търсите нови рецепти или подобрете любимите, за да зарадвате стомасите на всички в дома ви.
 8. Шотландският кариран плат е е неофициалния шрифт на есента. Независимо дали ще го носите върху себе си, ще покриете масата с него или ще го застелете, непременно се снабдете с него и не се страхувайте да го използвате.
 9. Открийте официално сезона на вкусните хапки.
 10. Направете есенен венец и го поставете на външната врата.
 11. Направете си есенна шампаниера от издълбана тиква. Боядисайте я в бяло и я напълнете с лед, преди да поставите вътре бутилката, която искате да охладите.
 12. Организирайте вечерно есенно парти. Декорирайте с ябълки и жълти листа навсякъде.
 13. Сложете космато кожено килимче върху пода в хола и спалнята, за да внесете пласт топлина върху настилката в стаята. Декоративни възглавнички от еко кожа също са подходящи за създаване на повече уют в помещението.
 14. Намерете нови начини да се насладите на тиквата, като експериментирате с различни рецепти с нея.
 15. Бъдете креативни за Хелоуин. Освен използването на стандартните оранжеви тикви за декорация, може да използвате блажна боя в черно, бяло, розово или златно, с които да ги покриете изцяло.
 16. Открийте новия си любим пуловер. Имате мисия да намерите най-удобния и класически пуловер, който може да се открие и да го носите през целия сезон.
 17. Направете сладки във формата на сърце и почерпете с тях любимите си хора.
 18. Научете се да приготвяте есенни коктейли с ябълка или круша.
 19. Сменете цвета на косата и маникюра според последните есенни тенденции.
 20. И накрая, но не на последно място, отделете време да се насладите на променящите се листа на дърветата.