Домашни любимци

Любовта между животните

liubovta mejdu jivotnite ohliuvi

slonove jivotni liubov

Любовта е навсякъде около нас. Безспорни са проявите й в животинския свят, а гушнатите двойки изглеждат толкова сладки и влюбени. Разгледайте галерията, която показва красотата на любовта между животните, запечатана в навреме уловени кадри. Ще видите как те се целуват, прегръщат и флиртуват помежду си – точно както го правят влюбените хора. Тези очарователни  снимки са красиво доказателство за романтичното привличане в животинския свят.

Любовта между животните

jirafi liubovta mejdu jivotnite

Любовта заема най-важно място в живота на живите същества. На нея природата е посветила всичко най-прекрасно, което притежава. Животните изпитват истински романтични чувства един към друг и това е безспорно. Погледнете тези симпатични двойки от животинското царство, които са уловени в момент на откровена интимност. Те нежно се прегръщат или целуват, докато изразяват искрените си чувства. Любовта между животните е вдъхновяваща, не мислите ли?

Любовта в животинския свят съществува

liubovta mejdu jivotnite pingvini

Едва ли има нещо по-интересно в природата от любовта и нейните обреди и обичаи. Тя е интересна най-вече поради онези прилични и неприлични начини, чрез които се изразява при отделните животни и които са напълно различни за всеки животински вид. Любовта между животните е твърде любопитна поради сложните прояви и чувства, които наричаме брачни. Най-интересен от всичко е може би фактът, че първичната същност на любовта винаги и навсякъде е еднаква.  Знаете ли, че пингвините могат да прекарат целия си живот само с една партньорка? И преди да я срещнат, търсят най-хубавото камъче на пясъка, за да и го подарят и ако женската го приеме, то цял живот са заедно.

plahove luibov jivotni

За всички, които твърдят, че любовта между животните не е истинска  и че те се събират инстинктивно и единствено с цел възпроизвеждане, имаме доказателство за противното. Снимките по-долу демонстрират, че в животинския свят семейната хармония е факт точно така, както е и в човешкия.

Семейство лалугери

liubovta mejdu jivotnite lalugeri

 Любов между двойка бухали

buhali jivotni liubov celuvka

Двойка симпатични  гризачи

liubovta mejdu jivotnite mishki

Романтична любовна целувка между два гълъба

liubovta mejdu jivotnite galabi aifelova kula

Микро любовна снимка за целувка между двойка охлюви

liubovta mejdu jivotnite ohliuvi

papagali celuvka liubov jivotni

liubovta mejdu jivotnite vidri

pandi liubov pregradka jivotni

kone celuvka liubov jivotni

katerici liubov jivotni

jivotni ris liubov

beli mechki liubov pregradka jivotni

kravi liubovta mejdu jivotnite

vidri liubovta mejdu jivotnite

kotki liubov jivotni

praseta liubov pregradka jivotni