Най-впечатляващите рисунки върху устни

рисунки

Най-впечатляващите арт рисунки върху устни.

Боди арт изкуството е познато от давна и всички знаем, че художествените произведения на творците отдавна излизат извън рамките на платното. Тези миниатюрни рисунки върху устни са повече от удивителни и са част от актуалните модни тенденции в парти грима. Джазмина Даниел е талантливият художник, създал този уникален дизайн за устни. Направени с богато въображение и колоритност, те вече станаха любими на много инстаграм фенове. морски свят, златни листа, приказни същества или ориенталски впечатления – почти всичко е възможно да се изобрази като рисунки върху плътните женски устни.

В галерията по-долу ще намерите 20 несравними примери за дръзките дами, които търсят нещо повече от обикновен грим за парти. Това са истински произведения на изкуството, които се изпълняват с голямо внимание към детайла и трансформират устните по безспорен и удивителен начин.

Най-впечатляващите рисунки върху устни

рисунки

Всички тези 20 дизайни на рисунки върху устните и ноктите определено спечелиха възхищението ни и всеки един от тях е интереснен по свой собствен начин. Съответстващите маникюри са украсени с блясък, кристали и перли, които също просто се превърнаха в истински произведения на изкуството.

В зависимост от личния вкус и личните предпочитания, може да изберете любимия си модел. Ние не успяхме да изберем само един от тях и равен брой симпатии получиха три абсолютни фаворити. Това са златният есененен лист, Малката русалка и, разбира се, градът, който никога не спи – Ню Йорк.

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

рисунки

 

източник:freshideen.com