„Седем писма от Париж“ от Саманта Веран

sedem pisma ot parij samanta veran

Саманта Веран е пристрастена към пътуванията и от време на време се определя като нетрадиционен френски готвач. През годините тя посещава много различни страни, живяла е на много места и е работила много различни неща – винаги в търсене на единственото нещо, което наистина да я развълнува. Тогава, един ден тя намира всичко, което е търсила: страст към писането и истинската любов.

„Седем писма от Париж“ от Саманта Веран

Не всички хора имат желание да споделят щастието си с целия свят така, както е направила Саманта Веран в своя мемоар „Седем писма от Париж”. Някои от най-великите любовни истории са неразказани, потънали в миналото и забравени отдавна от поколенията. Но важното е, че двама души са се открили и са били щастливи в своя малък и личен рай. Да срещнеш половинката си невинаги е лесно, а понякога дори не се случва. На 39 години тя се оказва разорена, безработна и с нещастен брак рекламна дизайнерка. Липсата на финанси я принуждава да се върне да живее при родителите си. Това едва ли са основи, на които да можеш да изградиш нещо прекрасно. И в този момент Саманта си спомня за своя стара тръпка, останала неизживяна преди цели 20 години, и то в Париж. Когато е била едва на 19 години, тя среща чаровния французин Жан Люк и двамата прекарват едни невероятни 24 часа, след което тя трябва да продължи обиколката си из Европа. Жан Люк й изпраща седем писма, на които тя така й не отговоря, защото е объркана и уплашена. Бърза справка в Google й помага да го открие, за да разберат двамата, че годините и разстоянието не са угасили страстта, която изпитват един към друг. Саманта осъзнава, че внезапният й полет до Франция, за да се срещне отново с мъжа, когото познава от 24-часов горещ флирт, е лудост – но точно това е лудостта, за която е мечтала цял живот… Продължението е очевидно, тръпката между тях е все така истинска и силна. Но преди заветното „и заживели щастливо”, им предстоят да преодолеят няколко препятствия, които няма да разкрия, за да не развалям удоволствието ви от „Седем писма от Парижот Саманта Веран.

„Седем писма от Париж” ще допадне на дамите, особено на тези, които все още търсят истинската любов.

„Седем писма от Париж“ е триумф на любовта над културните различия и дистанцията на времето.“

Хилъри Рейл

„Седем писма от Париж“ е приказка от реалния живот. Ще бъдете запленени от тази романтична изповед на американската Пепеляшка за нейния шармантен френски принц.“

Елизабет Бард, писател