По женски

7 знака, че съпругът ти e щастлив в брака

знаци че съпруга ви е щастлив в брака

знаци че съпруга ви е щастлив в брака

Искате ли да знаете дали съпругът ви е щастлив в брака си с вас? Проверете в списъка и се радвайте, ако откриете съвпадения. Всяка съпруга би искала мъжът й да намира щастие в съвместния им брачен живот, но за да сте напълно сигурна, че това е така, предлагам да се доверите на тези знаци, които ще ви подскажат истината.

7 знака, че съпругът ти e щастлив в брака

1. Целувките

Той ви поздравява с целувка, когато се прибере от работа и това не е бърза и лека целувчица по бузата, направена мимоходом. Не. Тя е придружена с прегръдка на тялото и плътно впиване в устните ви, от които с удоволствие усеща сладостта. Тази спираща дъха интимност ви показва без съмнение, че му е хубаво да се прибере в къщи при вас. Сигурен знак, че е щастливо женен мъж!

Тук ще добавя само, че ако съпругът ви обича да ви целува, то той няма да пропуска да го прави и за „Добро утро“ и „Лека нощ“, просто защото и за двама ви и утрото ще е по-добро, и нощта по-лека след приятната целувка с любимия човек.

2. Контактите

Когато замине по работа, той се свързва с вас при всяка възможност и поне веднъж ви казва, че му липсвате. Съпруг, който е щастливо женен, усеща искрено липсата на любимата си жена, защото се чувства по-добре, когато е с нея. Няма търпение да се прибере вкъщи. По телефона говори мили неща и мисли напълно всяко едно от тях. И е 100 % верен на съпругата си и тя го знае.

3. Думите „Обичам те“

Щастливият съпруг казва на жена си, че я обича. Казва й го всеки ден, а тя му отвръща със същото. И това не им омръзва дори и след дълги години семеен живот, защото се радват на факта, че са заедно и са благодарни за това. Не както в анекдота, в който съпругата сърдито се обръща към мъжа си с думите :“Ти не ме обичаш, защото не ми го казваш вече„, на което той й отговаря: “ Казах ти го, когато се оженихме. Ако това се промени, ще те уведомя.“ Не така процедира щастливо жененият мъж. Той ще ви казва, че ви обича, защото искате да го знаете всеки ден. Той има потребност да го изрича, защото го чувства дълбоко и искрено, и това чувство му харесва. И знае, че за вас има значение да го чувате.

4. Помощта

Той помага в къщи. В почивния ден ще направи ремонт или подмяна на нещо развалено или вече не толкова добре изглеждащо в домашната обстановка. Иска да облекчи товара на домакинските ви задължения и да сподели с вас всичко, с което може да ви бъде от помощ. А когато не се чувствате добре, той се старае още повече. Той е надежден партньор, който иска да превърнете заедно къщата в дом. Учи и децата ви да запазят привлекателно мястото, в което живеете. Разбира, че отглеждането на децата не е само ваша отговорност. Той с готовност я споделя с вас, не като задължение, а защото  обича вас и децата ви. С други думи, той е активен участник в изграждането на щастлив семеен живот за цялото семейство.

5. Комплиментите

Той ви прави комплименти. Той ви поглежда и вижда какво правите, обръща ви внимание. Хващате го да ви наблюдава в различни моменти. Щастливият съпруг просто не може да спре да се любува на прекрасната си жена, защото я обожава. Той не се уморява да я гледа с гордост и щастие, защото именно тя е неговото момиче. Намира ви за красива, без значение през какви промени преминава тялото ви. Той е ослепен от любовта си и не вижда нещата, които намирате за свои недостатъци.

6. Утехата

Той държи ръката ви, когато плачете. Ако сте разочарована или оскърбена, той ви утешава. Опитва се да разбере реакцията ви и това, което преживявате. Казва ви, че нищо не заслужава сълзите ви и ви внушава самоувереност. Прегръдката му за вас е най-сигурното скривалище на света.

7. Споделянето с открито сърце

Той споделя своите мечти и тревоги с вас. Това за мъжката му природа не е толкова лесно, колкото за вас. Има нужда да знае, че може спокойно да ви каже всичко и това ще си остане само между вас. Когато има желанието да ви довери своите планове и надежди за кариера знае, че вие ще го изслушате и това ще е важно и за вас. Той ви възприема като свой довереник, с който може да сподели всичко, което го вълнува – разочарования, провали и конфузни ситуации. Щастливо жененият мъж не се срамува от жена си.

Съпрузи, които четете тази статия – водете си бележки! Ако не правите някое от тези неща, сега е момента да започнете да поставяте своята съпруга като приоритет. Никога не е късно да създадете щастие в брака си. Ухажвайте жена си всеки ден!

Съпруги, които четете това, наслаждавайте се на добрината, която  съпругът ви има да предложи. Вие също го поставяйте начело на приоритетите си, за да се наредите сред щастливо женените двойки, които са доказателство пред света, че брак е синоним на щастие, дори и в трудни моменти. Уважавайте се и се подкрепяйте. Не приемайте човека до себе си за даденост. Бъдете благодарни, че се имате един друг и не се срамувайте да показвате любовта си.