По женски

Как да го накарам да се влюби още повече

10 неща, които го карат да се влюби още повече в теб.

Как да го накарам да се влюби в мен?“ се питат всички жени, когато открият онзи мъж, който е по-специален от другите, който носи обещание за щастие и мечти за бъдещето. Макар за всеки господин и ситуация да се изисква определен подход, има някои основни неща, които могат да задържат мъжкия интерес и да задълбочат влечението му към тази, която му изпраща любовни сигнали. Независимо дали вече сте започнали жадуваната връзка или все още сте в етап на ухажване, използвайте тези малки трикове, които ще бъдат като скрито оръжие, с което ще повалите жертвата и ще постигнете желаното обожание.

Как да го накарам да се влюби още повече

  • Като го карам да се смее

Както Мерелин Монро е забелязала : „Ако накараш едно момиче да се усмихне, може да я накараш да направи всичко„, от опит знаем, че това важи за нас, но истината е, че важи и за мъжете. Със сигурност някои жени биха могли да накарат много мъже да направят каквото и да е, дори и без да ги разсмеят, но честно казано е по-добре, ако споделите заедно усмивки.

  • Като заспя на рамото му

Това е най-лесното нещо, което мъжете намират за очарователно.

  • Като му върна връхната дреха

Колкото и да са удобни и приятно ухаещи на него, взетите на заем вещи или дрехи трябва да се връщат…А това кара мъжете да се влюбват още повече в жената, която показва добри маниери и грижовност.

  • Като го накарам да се събуди до мен

Приятните и спокойни сутрини, в които имате възможност да се събудите в топлото легло близо един до друг и с нежна усмивка да се поздравите за „Добро утро“ карат повечето мъже да осъзнаят какви щастливци са, че имат до себе си такава страхотна жена.

  • Като прекараме за първи път цял ден в леглото заедно

Прекарването на 24 часа заедно за първи път е важно, защото тогава се преминава от фаза „нещо като двойка“ към това определено е връзка“. Възможно е тогава за първи път той да осъзнае, че е влюбен.

  • Като прекараме за първи път дълго време далеч един от друг

Дългите разстояния карат сърцето да копнее за любимия човек, карат да го да си мисли и да си припомня хубавите моменти заедно и да жадува за още.

  • Като му доставя един умопомрачителен оргаз*м

Пътят към мъжкото сърце минава през стомаха, но пътят до стомаха минава през панталоните му. Правилният превод на всичко това е, че знам как да го накарам да се влюби

  • Като съм до него, когато има нужда от някого в трудни моменти

Дали ще остане без работа, ще страда заради загубата на любимия си отбор или ще има висока температура, за него е важно да има до себе си някой, който го разбира и му съчувства. Това създава особен вид взаимност и силна връзка.

  • Като премине първия ни скандал

Много често по време на скандал двойките се изправят пред ситуация, в която осъзнават абсолютно точно колко много означават тези отношения и как не искат да ги развалят и да продължат сами напред. И макар самите крясъци и тежки думи да не са приятни, те са начин да се чуе другата страна и да се осъзнаят истинските желания.

  • Като прекараме заедно няколко перфектни дни

Всяка двойка има такива моменти, в които всичко се върти само около тях и се чувстват на върха на щастието, независимо дали са за риба, на поход, на плаж или гледат маратон от филми на ужасите, сгушени на дивана. Това са момент, за които ще си спомнят и двамата с носталгия след години. Ето защо трябва да има повече такива спомени.

 

 

 

 

 

източник:cosmopolitan.co.uk