По женски

Любовен тест – 7 изпитания за връзката

liuboven test

Ако преминете успешно тези 7 изпитания, значи преминавате успешно своеобразен любовен тест и връзката ви е стабилна.

Хората често подлагат на тест потенциалната си половинка. Особено жените. Понякога е важно да се направи заключение въз основа на всичките правилни и грешни отговори. Има, обаче, някои ситуации, които след време напълно естествено подлагат на тест отношенията между партньорите. Те могат да покажат на единия от тях много неща за другия или да им позволи да оценят съвместимостта си. Ето 7 от тези важни житейски изпитания, които ще ви разкрият всичко, което искате да знаете за човека до вас.

Любовен тест – 7 изпитания за връзката

Пътешествие

Ако наистина искате да разберете дали може да „закачите своя вагон за неговия“ и да пътувате заедно един до друг до края на живота си, опитайте да прекарате заедно поне 72 часа без прекъсване. Преживейте  заедно луди премеждия, без да отвличате внимание един от друг.

Инцидентна среща с бившо гадже

Двамата трябва да бъдете в състояние да оцелеете след спречкване с бивше гадже или бивша приятелка без жертви. Дали и двамата ще бъдете в състояние да запазите позициите си след това?  В състояние ли сте да се измъкнете след срещата с успех, сякаш не се е случило нищо важно или това ще се превърне в някакъв вид природно бедствие?

Грип

Наистина е лесно да опознаеш партньора си, докато той е болен. Как реагира в ситуациите, когато е настинал или е хванал неприятен вирус? Дали става твърде безпомощен или продължава да се справя с всичко, както обикновено?

Също така ще ви бъде интересно да научите как реагира, когато вие боледувате. Грижи ли се добре за вас? Помага ли ви? Дали вашите лепкави ръце и подпухнал зачервен нос не го отблъскват? Или е готов да държи косата ви, докато повръщате?

Бой/Кавга

Няма начин винаги да сте на едно мнение за всичко, така че е добре да се види, ако вашият партньор се бори честно. Споровете ще ви помогнат да разберете дали той е склонен да действа необмислено или може да погледне на нещата от вашия ъгъл. Също така може да разберете дали „играе мръсно“ или е готов да направи компромиси, които ще направят и двама ви щастливи.

Среща с роднините

Запознаването със семейството на партньора е класически любовен тест, през който трябва да премине всяка връзка. Открийте какво впечатление създава любимият ви. Разберете динамиката на семейната среда, в която е отраснал, както и начина, по който родителите му се отнасят един към друг.

Обзавеждане

Изграждането на някоя вещ за дома или вземането на решения относно обзавеждането на общото жилище може да бъде еквивалент на изграждането на съвместно бъдеще. Докато гледате как сглобява парчетата от кухненското или секцията, може да придобиете представа как се справя с трудностите и проблемите в живота, а също така и как действате заедно в екип.

Състезание

Добре е да наблюдавате поведението на половинката си в състезателен климат. Може да откриете, дали се предава с лекота или преодолява препятствията. Също така и каква е реакцията му на финала. Дали приема тежко загубата или това го мотивира?

източник:familyshare.com