formata na liceto

Какво казва за теб формата на лицето ти? Всъщност, оказва се, че то „говори“ много за индивидуалността и цялостния ти подход към живота, според експертите по разчитане на геометричните лицеви форми. Макар някои хора да нямат ясно изразена фигура на квадрат, овал, правоъгълник, триъгълник, диамант, сърце или кръг, при други тя ясно може да се определи. Открийте формата на своето и на близките ви, а след това вижте значението по-долу.

Какво казва за теб формата на лицето ти?

formata na liceto

Правоъгълна форма на лицето – челото и брадичката изглеждат квадратни. Хората с такива лица ценят логиката и са наистина добри анализатори, макар често да прекаляват с мисленето. Обикновено обичат да планират и да прикриват чувствата си. Те трябва да работят върху  вътрешното си напрежение, което често се получава от постоянното преживяване на нещата в главата им.

formata na liceto

Кръгла форма на лицето – характеризира се с широка линия на косата и пълнота под скулите. Тя говори че сте мил и сърдечен човек, които се грижи за останалите първо. Това е и недостатъкът на този тип хора – пренебрегват себе си и за това не получават от връзката си това, от което се нуждаят. Този тип мислене може да привлече нарцистични натури, но това може да се промени, когато осъзнаете, че не трябва да поставяте като приоритет другите, а себе си.

formata na liceto

Диамантена форма на лицето – тя е широка в средната част и по-тясна в областта на брадичката и челото. Това показва човек, които обича да поема контрола и иска нещата да стават по определен начин. Освен това е ориентиран към детайлите, поради което работи качествено. Прецизен е в начина си на изразяване, но ако прекрачите границата може да отговори остро.

formata na liceto

Овална форма на лицето – то е по-дълго, отколкото широко с челюст, която е по-тясна от скулите. Такъв човек винаги знае какво да каже и може да накара всеки да се почувства удобно и добре-дошъл. Което означава, че понякога може да се фокусира прекалено много в правилния изказ.

formata na liceto

Квадратна форма на лицето – характеризира се с широки линия на коса и брадичка. Типично тези черти отговарят на издържливи натури, които смело се захващат с големи проекти.

formata na liceto

Триъгълна или крушовидна форма на лицето – тази форма на лицето е по-тясна в челото и широка в челюстта. Говори за хора, които обичат да ръководят и колкото по-тясно е челото в горната част, толкова повече те ще искат да контролират. Което обикновено води до успех.

formata na liceto

Сърцевидна форма на лицето – широко чело и тясна брадичка. Това издава хората, които са много силни вътрешно, а понякога и инати. Преследват набелязаната цел и може да се държат нахално и настоятелно. Имат силна интуиция и са много креативни.