По женски

Чувствата в успешната връзка

чувствата в успешната връзка

чувствата в успешната връзка

Ако сте с човека, с когото ви е отредено да бъдете, би трябвало да знаете, че чувствата в успешната връзка са позитивни. Вашият партньор трябва да ви кара да се чувствате като стойностна и прелестна жена. Трябва да ви помогне да достигнете ниво на щастие, което никога не сте предполагали, че съществува. Ето някои от най-невероятните чувства, който влюбените изпитват, когато се намират в истински и силни взаимоотношения.

Чувствата в успешната връзка

1. Комфорт

Комфортът е едно от усещанията, които хората с успешна връзка изпитват. Вие трябва да се чувствате достатъчно комфортно в компанията на любимия човек, за да може да споделите с него абсолютно всичко. Нужен ви е някой, с когото да се смеете на глас, но и с когото да можете да водите сериозен разговор. Той трябва да не бъде само ваш партньор, но и най-добрият ви приятел, в компанията на когото можете да бъдете самата себе си и да се отпуснете и да споделяте всичко, което ви минава през ума.

2. Решителност

Вашият любим кара ли ви да се чувствате уверена, сякаш можете да ръководите целия свят? Той трябва да ви насърчава и подкрепя да бъдете възможно най-успешния вариант на себе си и възможно най-щастлива, доколкото можете да бъдете. Трябва да ви помага по пътя към постигането на всичко това, да ви подкрепя във всичко, което правите и да ви кара да се чувствате така, сякаш можете да постигнете всичко, за което мечтаете.

3. Безопасност

Никога не трябва да изпитвате страх от партньора си. Нормално е да се тревожите, ако се ядоса на лъжата ви относно това къде сте била в събота вечер, но ако очаквате да ви удари, значи нещо не е наред. Никога не трябва да позволявате на някой да ви посяга или наранява физически. Ако някой ви причинява болка, трябва да го оставите и да си тръгнете. В успешната връзка няма страх, а сигурност. Вие трябва да се чувствате защитена и обгрижена.

4. Страст

Трябва да се чувствате развълнувана от това да прегръщате любимия си, да го целувате или да прокарвате ръце по тялото му. В успешната връзка страстта никога не свършва и физическото удоволствие и привличане винаги са силни. След като се ожените и имате деца, нещата може и леко да поутихнат, но никога да не угасва удоволствието от присъствието на любимия мъж до вас.

5. Сигурност

Не трябва да се тревожите от това, че връзката ви може да приключи по някое време. Знаете, че какъвто и проблем да се появи, вие ще намерите решение заедно. И двамата се обичате толкова силно, че няма начин да позволите на някоя глупост да ви раздели. Освен това, имате сигурното усещане, че той може да се грижи за вас, както и вие за него. Ако единият от вас се разболее, здравият с готовност и внимание ще му приготви топла супа и ще му излекува първо душата, а после и тялото с любовта и състраданието си.

6. Уважение

Уважението към чувствата, предпочитанията и желанията на партньорите във връзката е много важно. Вие трябва да приемете човека до себе си такъв, какъвто е и да му го показвате. По същия начин изисквайте това от близките и приятелите си и не позволявайте да го обиждат или да правят негативни коментари. Партньорите в успешната връзка са „от един отбор“ и винаги си пазят гърба.

7. Доверие

Доверието се печели с години и се губи за секунди. Бъдете внимателни и никога не подвеждайте партньора си или не го поставяйте в неловка ситуация. Вие трябва да сте най-близкият му и доверен човек, който винаги следи интереса на любимия. Никога не издавайте тайните или страховете му и не го предавайте.

8. Оптимизъм

Вие трябва да сте способна да си представите бъдещето с партньора си. Може би си представяте картинка с общи деца или как се пренасяте в нов дом заедно. Най-важното нещо е, че не можете да си представите бъдещето без него.

9. Благодарност

Трябва да сте благодарни и двамата, че сте намерили човек като своя партньор. Трудно се намира подходящият човек, така че бъдете горди от постижението си и никога не забравяйте колко голям късмет имате. Не пропускайте и ден, без да си напомните колко специални сте един за друг с комплимент или целувка. Отделяйте поне по няколко минути сутрин и вечер за нежности и милувки.

10.  Удовлетворение

Хората, които имат успешна връзка се чувстват удовлетворени, спокойни и щастливи от това, което имат.

Надяваме се, че сте открили много съвпадения в отношенията си с вашия любим човек. А ако има неща, върху които да поработите от тези 10 точки, се постарайте да го направите, защото усилията си заслужават.

А ако все още търсите подходящия човек, това са знаците, които ще ви подскажат, че сте го намерили. Желаем ви късмет!