По женски

13 неща, които всички жени трябва да изхвърлят от дома си

jeni

13 неща, които всички жени не трябва да съхраняват в дома си, ако искат да направят добро впечатление.

Редакторите на ELLEDecor споделят какво препоръчват специалистите по интериорен дизайн да не се задържа в никой дом, в който живеят самотни жени. А и не само. Необвързаните дами често не осъзнават, че тяхното лично пространство, може да разкрие за личността им повече, отколкото са готови да споделят с гостите си.

Жените се грижат за постигането на хармонична обстановка, съчетаваща уют и комфорт в дома си, дори и да живеят сами в него, но понякога взимат някои грешни решения – често подведени от реклами, филми или от приятелки. Ето защо специалистите предлагат своите разумни съвети, с които да им помогнат да разчистят всичко онова, което е излишно и няма място на територията на мястото, в което живеят. За да привлекат любов в дома си, те трябва да разкарат всичко излишно. Научете от какво да се отървете при първа възможност, ако все още живеете сама. Все пак искате да създадете добро впечатление, когато поканите някой специален мъж на вечеря, нали?

13 неща, които всички жени трябва да изхвърлят от дома си

 • Излишни украшения. Дори твърде многото количество от нещо хубаво може да бъде лоша идея, так че, ако сте използвали розовото за основен декоративен цвят в стаята, не слагайте къдрици и набори навсякъде. Не е секси.
 • Цветя от коприна. Цветните копринени аранжировки в дома на една жена, която все още живее сама сякаш казват: „Предала съм се. Няма никаква надежда за мен„.
 • Фото рамки тип колаж. Особено от онези, които събират на едно място снимки на вас и вашите приятелки от училище. По този начин подтиквате този, който ви е дошъл на гости да попита: „Коя е тази красива блондинка на снимката?“ Не, не сте вие…
 • Плюшени животни  (особено върху леглото ви). Направете място за човешката любов в покоите си. Ние всички имаме спомени от любимите ни детски плюшени животни, но това е мястото, където те трябва да останат … в нашите спомени. Наличието им на видно място в една къща, която не се обитава от деца е неуместно.
 • Вдъхновяващи цитати. Целта им е при едно поглеждане към тях да вдъхват самоувереност. Истината е, че мотивиращите мисли и цитати от всякакъв вид се разчитат като  вик за помощ при всякакви обстоятелства.
 • Евтини легла. Качеството на леглото ще ви накара да се почувствате като кралица. А изисканата жена трябва да има и хубаво спално бельо. Това ще подейства привлекателно върху всеки, който поканите в него.
 • Козметика и лични принадлежности, разпиляни навсякъде. Да, те са необходимост за всички красиви жени, но хората не е нужно да знаят колко много средства използвате в грижите за създаването и поддържането на тази красота. Малко дискретност в този случай ще бъде от голямо значение. Изберете скришно място в банята, в което да съхранявате всичко.
 • Колекция от кукли, останала от детството. Подобно нещо оставя впечатление за заседналост във фаза от детството – нещо, което може да бъде плашещо и откачено за мъжете, които го забележат.
 • Семейни снимки до леглото. Портретите на майка ви, баща ви и баба ви на нощното шкафче не са секси.
 • Изобилие от снимки на вашия домашен любимец. Да, те вероятно са по-сладки от тези на семейството и приятелите ви, но стена, изпълнена с колажи на четириногия ви приятел не е добра идея.
 • Къщи/дървета за котки. Макар котките да са сладки и гальовни, влизането в дом, в който има следи от котка по килима, тапетите и т.н. не оставя добро впечатление. Всички се плашат от самотните откачени дами с котки.
 • Сувенири от студентска или училищна организация, в която сте членувала. Те са имали своето време, а сега мястото им е в някое дълбоко чекмедже.
 • Твърде много несъответстващи мебели. Наличието на много различни мебели на едно място е объркващо и създава усещане за хаос, докато наличието на няколко, създава визуален интерес.

източник:harpersbazaar.com