По женски

Мъже – ето кои са нещата, които тайно ги привличат в жените

maje

11 неща, които мъжете тайно намират за сек*и в жените.

Мъже – колкото и да са различни, има някои неща, които тайно ги привличат в жените, но за които рядко си признават. Истината е, че понякога и най-простите неща могат да направят мъжете като пластелин в ръцете на дамите, който те да моделират по свое желание. Ето кои са някои от начините, по които господата се възхищават на женското поведение и намират за изключително привлекателни.

Нещата, които тайно привличат всички мъже

 • Когато са затапени

Докато едва ли има мъже, на които да им харесва да изпаднат в ситуация, която да ги накара да се чувстват глупаво, усещането за нечие нежно превъзходство над тях им действа възбуждащо. Освен физическата красота, те могат да оценят и интелекта, така че една вечеря с червена рокля, високи токчета и разговор на високо ниво ще съблазни всеки един господин.

 • Когато жената се прави, че хобито му й е интересно

Проявата на внимание ласкае повечето мъже, макар интересите им рядко да съвпадат с женските. Ако искате да впечатлите някой мъж си направете труда да го изслушате и да зададете няколко въпроса за нещата, по които е запален. Вашите усилия няма да останат незабелязани или невъзнаградени и той ще направи същото за вас.

 • Когато жената има свое ухание

Всяка жена има любим парфюм, който най-често използва и не трябва да подценява силата му да напомня за нея. Миризмите имат силата да създават асоциации с неща като първата целувка или нощта, прекарана заедно. Всичко това може да предизвикате, само като влезете в стаята.

 • Когато жената носи бельо в различен десен

Просто защото той обича да ви вижда в най-доброто ви бельо, не означава, че трябва да живеете в него. Той ще ви намери лиза също толкова привлекателна и  в спортен сутиен и гащи – когато изглежда сякаш не сте планирали да правите се*с, но той успява да ви създаде настроение за интимност.

 • Когато жената му пише в пияно състояние

Макар пиянските съобщения обикновено да карат всяка жена да се срамува на сутринта, не се притеснявайте за това, което сте искали да му кажете под формата на sms. Нормално е, когато задръжките ви паднат да споделите всичко онова, което искате да направите с него, но не ви стиска да му го кажете в прав текст. Това ще повиши егото му и след като оцени вашата искреност, ще реши, че сте адски секси.

 • Когато жената поръчва смело всичко онова, което иска

Превзетите и капризни жени са дразнещи, както и тези, които винаги са на диета и не могат да правят компания на мъжете нито с бира, нито с картофки. Но когато дамите уверено си поръчат коктейл или храна и умеят да им се насладят, това кара мъжете да си мислят, че опознават истинската й същност. А цялата тази увереност да се разкрият ги прави много привлекателни в мъжките очи.

 • Когато жените имат позиция

Прямотата и смелостта да изразят гласно позициите правят жените неустоимо привлекателни за мъжете. А какъв по-добър начин да завършите спора, от взаимното разкъсване на дрехите си?

 • Когато жените са наистина запалени по хобито си

Независимо дали става въпрос за танци, готвене или каране на колело, прекарването на времето по интересен и вълнуващ начин може да покаже на мъжете колко страстни и запалени може да бъдете. Е, не очаквайте да се присъедини към вас, но се наслаждавайте, знаейки, че се усмихва, докато ви гледа.

 • Когато жените се чувстват уверени и красиви сутрин

Рошавата коса и полу-изтритият грим от предишната вечер са комбинация, от която повечето жени се срамуват и не биха искали да бъдат видяни, но мъжете смятат, че няма нищо по-секси от уверена в кожата си дама. Особено, ако все още усеща топлината на тялото й в леглото.

 • Когато жените останат по спортен екип след тренировката

Не бързайте да се събличате и да се пъхнете под душа (освен, ако не го вземете със себе си), след като приключите с физическите упражнения. Дори да се чувствате потна и лепкава, оставете го да се наслади на гледката и да ви се любува – затоплена, тонизирана и облечена в тесни дрехи.

 • Когато жените владеят стресовите ситуации

Всеки може да се вкисне, когато нещата станат трудни и не се развият по план или когато събере стрес, но това създава лоши вибрации. Вместо това се научете да се смеете на себе си и ако той се опитва да ви накара да се усмихнете,позволете му. Той ще хареса да  почувства, че действията му могат да направят разлика.

източник:cosmopolitan.co.uk