По женски

8 неща, които всяка жена трябва да опита, преди да се задоми

жена

Казват, че при необвързаните тревата винаги е по-зелена, но понякога на една самотна жена може да й изглежда, че като че ли всички по света са влюбени, а тя е един страничен наблюдател на чуждото щастие. След време, обаче, когато се окаже в сериозна и ангажираща връзка, поглеждайки назад понякога остава едно усещане за пропуснатите възможности и нещата, които е трябвало да изживее, когато е била сингъл. Ако не искате и вие да съжалявате за нещо, които ви се иска да бяхте направили преди да заживеете с любимия, ето какво трябва да свършите навреме.

8 неща, които всяка жена трябва да опита, преди да се задоми

Да пътува соло.

Заминаването за някое далечно място съвсем сама е точната смес между вълнение и страх, което помага на личността да израсне. Освен това тя ще има възможност да мисли относно местата, на които винаги е искала да отиде или просто да завърти глобуса и да посочи с пръст някое място. Разбира се, всяка жена би могла да пътува самостоятелно и когато се обвърже, но по-вероятно би било да иска да прекарва почивките си заедно с любимия мъж.

Да флиртува.

Романс с краен срок (като например вариант, в който той скоро ще се премести да живее в друг град или се запознавате по време на пътешествие, след което който от където е) дава възможност на жената да уплътни ограниченото време с хубави спомени и много оргазми.

Да излиза с двама мъже едновременно.

Не че трябва да прави се*с и с двамата, ако не иска, но да жонглира с вниманието им ще й даде огромна доза самоувереност. Ще се почувства желана, имаща право на избор, за да реши с кои от двамата би искала да бъде.

Да бъде с някой напълно различен от типа, който харесва.

Това си е вид предизвикателство, което трябва да се изпита. Ако една жена винаги излиза с тъмнокоси, спокойни и уравновесени мъже, трябва да си уреди среща с някой, който е в другата крайност. Или ако я привличат материални финансисти, да излезе на среща с мечтаещ актьор. Експериментирането с различни видове мъже ще й помогне да разбере какво наистина търси в един партньор, а понякога това може да се окаже доста по-различно, от първоначалните й очаквания.

Множествени оргазми.

Или поне да бъде с някой, който ще успее да направи така, че това да се случи. А ако има и други качества, може да се задоми с него.

Да преживее сърцераздирателна раздяла.

Това е нещо ужасно, което докато отмине обикновено жената не можа да се храни, не може да спи и сърцето й е разбито, но от друга страна ще научи ценни житейски уроци, като например колко далеч може да стигне за любовта си, че понякога само любовта не е достатъчна и че е много по-силна, отколкото осъзнава. Но ако успее да прескочи тази част и да остане завинаги с някого – чудесно.

Да живее с най-добрата си приятелка.

Едва ли ще има друга възможност, освен ако не направи пакт да се събере заедно с най-близката си приятелка, когато и двете станат на 60 и съпрузите им си заминат.

И да живее сама.

Много е важно всяка жена да си има място, в което да остава насаме и което да си е само нейно. Да се чувства удобно в него и да бъде себе си. Това може да я направи не само по-интересна личност, а и по-самоуверена.

източник:.glamour.com