кога да правим се*с с новия ни приятел

Без съмнение, повечето дами си задават въпроса кога да правим се*с с новия ни приятел в ранната фаза от взаимоотношенията им. Интересното е, че ако се допитат до 10 различни човека, най-вероятно ще получат 10 различни отговора Добра идея е да обмислят чутите предложение, но след това трябва да постъпят така, както е най-добре за тях и както усещат, че трябва. Претеглянето на плюсовете и минусите може да бъде от помощ, но ето и гледната точка на експертите, в лицето на Майк Голдщайн коуч ot “ËZ Dating”.

И все пак, кога да правим се*с с новия ни приятел

 кога-да-правим-се*с-с-новия-ни-приятел

Според Майк, жената може да се отдаде на интимност с новия си партньор, след като заедно са уточнили своите ангажименти / моногамия, това положение ги устройва напълно и двамата имат желание за се*с. Според едно проучване, мъжете разбират дали ще се влюбят след третата среща, а това означава, че много бързо може да се ангажират с чувства към дамата.  Ако това се случи след четвъртата среща, която завърши със се*с, има вероятност партньорите все още да не се се опознали добре. По този начин може да се впуснат във връзка, която се основава на първоначалната химия или похот, вместо на солидна основа, изградена върху основните ценности и други подобни вярвания.

Това, което може да ви бъде полезно, е да обмислите точно от какъв житейски партньор се нуждаете и да сравните дали настоящия ви приятел отговаря на критериите ви. Ако той ви удовлетворява и двамата сте готови за сериозни взаимоотношения, се*сът би трябвало да бъде изпълнен – и, да се надяваме, да бъде само началото на процъфтяващи отношения.

Ако наистина търсите любовта и искате да се обвържете за дълго, е добре да изчакате със се*са, докато напълно опознаете личността на мъжа и бъдете убедена, че това е човекът, с когото искате да бъдете и с никой друг.

Ако теглите чертата накрая, ще осъзнаете, че всичко зависи от това, от какъв тип мъже сте привлечена като цяло. Ако ви харесват играчите, значи трябва да определите ясни правила и ясна комуникация, за да се убедите, че и двамата искате едно и също от връзката си. Но ако имате намерение да изберете мъж, който е сериозен и ориентиран към дългосрочни взаимоотношения, в такъв случай няма значение кога ще правите се*с с него. Ако и двамата имате еднакви ценности и цели в живота, и се чувствате привлечени един от друг, той има сериозни намерения и няма значение дали ще спите заедно на първата или на десетата среща. Ако той се среща само с вас и иска да има жена до себе си, времето не е от значение.

Плюсове и минуси за се*са в ранен етап от взаимоотношенията

Според мъжката гледна точка, положителната страна на това идва, когато се*са разбие някои граници в комуникацията и по този начин позволява на хората да се открият. Ако добрият се*с е в топ 5 на вашите приоритети, поне ще разберете дали този партньор ви удовлетворява или не. Що се отнася до минусите на ранния се*с, повечето жени се наслаждават на физическите ласки повече, когато емоционалната връзка с партньора им е силна и на по-високо ниво. Без здрава връзка, разбира се, някои хора изчезват след половия контакт. Продължителното ухажване отсява кандидатите, като междувременно мъжете, които всъщност искат да достигнат, преследват и евентуално да почувстват, че са спечелили жената, има вероятност да преминат към следваща цел, ако няма включено малко предизвикателство в заиграването.

От женска гледна точка, ако и двамата сте ориентирани към сериозна връзка, ранният се*с може психологически да “подпечата сделката”  и да ви накара да се чувствате по-комфортно.

Но ако не успеете да срещнете подходящите хора и спите с тях твърде рано, има опасност да хванете венерическо заболяване, да ви разбият сърцето, да се депресирате и да си загубите времето. Ето защо, трябва да избирате мъдро. Независимо какво правите, играчът си е играч и предпочита преследването на връзката. В края на краищата, той не е надежден партньор за цял живот. Така че, дори и да го заплетете за връзка, да пресъздавате “преследване” постоянно, кога бихте се почувствала сигурна и спокойна? Винаги ли трябва да бъдете мистериозна личност, която не е на разположение? От друга страна, мъжете с ориентирана към дългосрочни взаимоотношения личност и ще се трудят усърдно, нещата между вас да се получат. Така че, спрете да се притеснявате за тиктакащия хронометър и игричките, и прекарвайте времето си, променяйки вкуса си към старомодните сериозни мъже, които ще обикнете и ще ви обикнат завинаги.