жени

7 от нещата, които умните жени не искат от партньорите си.

Когато става дума за връзки, много дами остават с погрешното впечатление, че мъжете до тях им дължат нещо за това, че са с тях. Такъв подход може да се окаже пагубен за жените, предимно заради разрушаването и поддържането на доверие и взаимно уважение. Но много жени осъзнават това, едва когато вече е твърде късно. Ето защо сме на мнение, че има някои теми за жени, които е добре да се дискутират само в женска компания и подхващаме тази с надеждата някоя от читателките да получи важни за отношенията й с любимия мъж прозрения,  без да се налага да се правят грешки. Е, да, всяка грешка е урок, но нали за това са приятелките – за да помагат със съвети. Нека да научим тайните на съобразителните и мъдри жени, които се радват на стабилна връзка с човека до себе си.

Нещата, които умните жени не искат от партньорите си

  • Характерното за жени с идеални взаимоотношения с любимия е това, че те не настояват партньорите им да се откажат от всичко, което обичат, само заради тях. Никога не биха поискали те да се откажат от любимото си хоби или да напуснат работата си, за да могат да прекарват повече време заедно, защото са на ясно, че това ще направи господата нещастни. Все пак в живота им има и други източници на радост, освен любовта!
  • Съвременните умни жени не разчитат на някой друг да се грижи за тях. Те са самостоятелни и макар понякога да се случва да попаднат в един модел на изисквания към мъжа, с който излизат – той да плаща храната, дрехите и да ги забавлява с добро чувство за хумор, все пак са на ясно, че партньорът им не е длъжен да се грижи за някого, освен за децата си.  Същото важи и за жените. Мъжът може да избере да се грижи за жената до себе си, но той не е длъжен да го прави.
  • Те не принуждават партньорите си да се превърнат в различна личност. Жените, които знаят истинската стойност на една връзка не изискват от партньора си да се променя. Те знаят, че са влюбени в истинско човешко същество, което ще се промени, само ако той иска това за себе си. Наистина, всеки мъж ще оцени само жена, която го приема такъв, какъвто е и която го вдъхновява да стане по-добър човек по един ненатрапчив начин.
  • Жените с обмислено поведение не биха принудили партньорите си да прекъснат взаимоотношенията си с приятелите и роднините си. Не че няма такива, които не понасят или оказват лошо влияние на любимите им, но разбират, че това не е тяхно решение. Мъжете ценят много приятелствата, които имат от години, както и семейните отношения с родата. За тях те са не по-малко важни от тези с любимата жена.
  • Интелигентните жени не изискват от мъжете до тях да споделят интересите им. Ако единия от двойката обича танците, а другия – не, шансовете да не танцуват салса заедно са доста големи. Не е необходимо да се настоява. Възможно е да не се споделят определени интереси, без това да показва липса на любов или взаимно уважение.
  • Умните жени не молят мъжете си да не заглеждат други дами. Те знаят, че това не  е възможно и би било в противоречие с тяхната природа. (Очевидно е, че не говорим да им позволяват да флиртуват открито с другите.) Погледа на жените също се обръща към други привлекателни хора, с които не са във  връзка и знаят, че няма начин да се избегне това. Просто приемат този факт спокойно.
  • И не на последно по значение място остава доверието. Мъдрите жени не изискват никакви доказателства за любов и привързаност или доказателство, че не са предадени от партньора си. Когато връзката между тях  е изградена на доверие, жените никога няма да поискат да погледнат в  телефона или се опитват да получат достъп до електронната поща на любимия. Зрелите възрастни ще намерят тези видове действия за обидни и то с право.

източник:brightside.me