По женски

Приятели с бившия – възможно ли е наистина

priqteli s bivshiq vazmojno li e naistina

priqteli s bivshiq vazmojno li e naistina

Вероятно и преди ви се е случвало гаджето, с което сте разделени от няколко месеца да ви се обади и да ви покани да излезете, но дали може да останете  приятели с бившия – възможно ли е наистина да забравите за всички хубави и лоши емоционални преживявания и да започнете отношенията си на чисто ? Независимо кой от двама ви е бил инициатор за раздялата, въпросът все още остава – дали може да си общувате по нов начин и защо да го правите.

Приятели с бившия – възможно ли е наистина

Започнахте ли като най-добри приятели, след това преминахте ли към интимните срещи, а след това решихте ли, че се чувствате по-странно?

В такъв случай, можа да сте започнали да се срещате преждевременно или вероятно сте били твърде млади, за да осъзнавате наистина какво се случва. Почувствали сте се странно от целувката с момчето, с което се размотавахте след училище. Ако предположим, че вече са минали години след университета и ненадейно попаднете на бившия си, няма нищо нередно в това да се видите на кафе и да наваксате от там, от където пътищата ви са се разделили. Да бъдеш зряла те прави по-рационална, по-уверена и на друго ниво. Кой да знае, може да се е превърнал в сладур ( в този случай вие едва ли ще искате да сте само приятели ) или може би вече да е женен ( в този случай вероятно няма да ви бъде позволено да сте приятели ), или може да има предпочитания съм собствения си пол ( в този случай печелите приятелче за шопинг с вкус и усет за мода и стил ).

Краят на отношенията ви остави ли ви с разбито сърце?

Разбитото сърце не се възстановява лесно – то е болезнено, травмирано и изтощено. Когато вашият значим човек реши да скъса с вас и сложи край на връзката ви с думите „Проблемът не е в теб, а в мен. Но за мен ти ще си останеш най-добрият приятел“, ето това са пълни глупости.

Ако позволите разбивачът на сърцето ви да остане и да присъства в живота ви като „приятел“ , ще си осигурите още повече страдания. Всъщност, запазването на някакви отношения и оставането в живота на единия и другия, в един момент можа да ви даде надеждата, че нещата може да започнат от начало. Егоистичният подлец ще получи точно това, което иска – свобода и сигурност ( междувременно вие ще си загубите разума и ще го преследвате в профилите му в социалните мрежи, за да следите къде е и какво прави…и с кого го прави).

Вие сте се виждали разголени и сте споделяли твърде много интимни моменти, за да може да си останете просто приятели. Не си мислете, че необвързващите интимни отношения без излишни чувства са  двупосочна улица. Какво ще стане, когато бившият ви започне да се среща с някоя друга, а вие се превърнете в лудата бивша преследвачка, която все още не може да го остави на мира и да се примири със ситуацията?

В заключение

Приятели с бившия – възможно ли е наистина? Всъщност вариантите за продължаване на отношенията са два – брак или окончателна раздяла. Задачата ви в случая е да бъдете честни със себе си, за доброто на собственото си достойнство, което трябва да запазите.