По женски

Секс на плажа – плюсове и минуси

се*с на плажа

Секс на плажа – кои са рисковете при открития се*с на морето

Сексът на плажа е една от еротичните фантазии на по-голямата част от населението? Защо все пак там? Всяка жена поне веднъж в живота си е мислела за страстна нощ точно на плажа на екзотичен остров. За съжаление, доста често, това остава една мечта, а в действителност това, което се случва е пясъкът да се шмугва в най-неочаквани места, а виковете и охканията са заради опарвания от медузи, които са решили да се включат към вашата игра в най-неподходящия момент. В резултат на това, вие тържествено се кълнете никога да не повторите този ужас отново. Въпреки всичко, ако сте решили да се отдадете на своите фантазии на плажа ето няколко съвета, които да имате предвид, когато сте усамотени на някои тропически кът.

НОВИ УСЕЩАНИЯ

Ако живеете заедно, най-вероятно, се*суалният ви живот е достигнал до един момент на „сигурност“. Сексът на плажа е един чудесен начин да се поправи това и да се върнете към онова време, когато сте го прави на всички открити повърхности и свободни пространства. Уверете се, че не сте загубили страстта като я възпламените на ново.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС ЗАКОНИТЕ

Дори, ако гостоприемните тайландци се усмихват през цялото време, а на всеки ъгъл можете да получите се*с масаж, не означава, че полицията е толкова либерална и спокойна за този вид масаж във ваше изпълнение на публично място. В по-лек случай ще ви сложат глоба, а в някои страни за се*с на плажа може и да ви лишават от свобода. Дори и ако мислите, че няма никой на плажа, по-добре е да не се изкушавайте. В противен случай, романтичното приключение има опасност да стане престъпно.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ОТ РАНО

Не забравяйте да донесете всичко, което да послужи за хигиената. За „водния се*с“ изберете лубриканти със силиконова основа или презервативи с допълнителна смазка. Проблемът е в това, че водата измива естествените, и за това най-вероятно ще се нуждаете от „помощ“. Между другото, презервативите във водата трябва да се използват с голямо внимание: морската вода може да увреди латекса и има риск от изхлузване.

УБЕДЕТЕ СЕ, ЧЕ СТЕ САМИ

Не забравяйте, че на вашето „плажно парти“ може да се натъкнат не само възрастни, но и деца. Едва ли ви се иска после да давате обяснения на родителите им. Опитайте се да изберете безлюдни или изоставени плажове, като същевременно с това установите, че са безопасни. Оглеждайте се да няма отпадъци и химикали във водата и на сушата, стръмни места и други потенциални опасности.

ПРАВИЛНИТЕ НАЧИНИ

Независимо от факта, че повечето от филмите ни представят една картина на невероятно страстен се*с във водата, опитните любители на екстремния се*с биха ви посъветвали да се въздържате от прекия се*суален контакт във всеки воден обект, независимо дали е море, езеро или басейн. Първо, защото има възможност това да нарани чувствителните гениталии. Второ, има повишен риск да уловите неприятни инфекции от водата, която е пълна с микроорганизми, които са вредни за здравето ни. Трето, медузите и други морски обитатели на царството не спят, а вашите голи части може да изглеждат като подходяща мишена. За това бъдете внимателни при вашето плажно приключение, все пак искате един незабравим и приятел спомен, а не последвали проблеми на почивката ви.