съновник газиш вода

Съновник газиш вода  – как се тълкува символиката на това да сънувам, че газя вода?

Водата в сънищата е един от най-често срещаните и мощни символи. Това не е чудно, като се има в предвид колко е важна за нашето съществуване. Въпреки, че не можем да живеем без нея, водата също така е и загадъчна, опасна и разрушителна. Водните дълбини са места, в които не можем да живеем.

Като цяло, водата насън представя несъзнаваното, мястото, в което отива съзнанието ни и мислите, които имаме, когато не им обръщаме внимание. В сънищата водата често се свързва с емоциите и тяхното изразяване. Повърхността на водата представлява разделителната линия между съзнанието и несъзнанието. Видът, формата, движението и другите характеристики на сънуваната вода изразяват съзнателните или несъзнателните емоции на сънуващия. Водата насън може също да представлява майчинството, тези първични чувства, свързани с нашите майки или желанието ни да станем майка. Водата в съня може да бъде свързана с утробата, със самото начало на живота или с нашата връзка с майчините фигури, земята, Бога или зачеването / бременността.

съновник газя вода

Ако газим вода насън, това може да има както негативен, така и позитивен смисъл. За да се анализира и оцени смисъла на съня е важно да се обърне внимание на няколко неща: Дали водата е чиста или замърсена и мътна, плитка ли е или дълбока, прозрачна ли е или непрозрачна, топла или студена е, приятна ли е на допир или по-скоро се усеща като зловеща, на едно място ли стои или тече, има ли някъде наоколо суша или е само вода.

Сънуването на вода е много важна, тъй като тя символизира живота, чувствата и вътрешния живот на хората. Когато водата е чиста и бистра, тя съобщава за дълъг и щастлив живот. Минералната вода символизира възстановяване, подобряване на здравето. Светената вода означава физическо и духовно здраве. Ако водата е мръсна или застояла, това обикновено предвещава позор и нещастия от морален характер. Ако водата насън е горчива, тъмна или жълтеникава, тя предсказва болест. Заседналата неподвижна вода  означава загуба на свобода. Черникавата означава нещастен брак. Получаването на вода в контейнер насън показва здраве. Получаването на вода, която няма да се пие и да се съхранява, показва алчност. Дъждовната вода предвижда изобилие от реколта, освен ако не попие в земята и не изчезне бързо, защото това означава загуба на собственост и унижения. Ако има протичане на вода в къща без да вали дъжд, това символизира траур в тази къща. Ако е просто изтичане на вода от едно място в къщата, това означава страдание и опасност за сънуващия. Ако водата минава през стените, това означава опасност за роднини или приятели. Виждането на водата да тече вътре в собствеността на сънуващия е знак за велико материално благоденствие, придружено от добри чувства. Ходенето по вода насън ни казва, че преминаваме през опасен период. Ако потънем, значи наяве ние сме в голяма опасност. Виждането на много вода, развълнувана от силни вълни означава скърби, ако в нея се отразява собствения ни образ, това ясно показва, че ще постигнем богатство и ако тя ни отразява по-красиви, отколкото всъщност сме, това означава, че ще намерим любов в другите.

съновник газиш вода

Ако сме под вода в съня си, това може да означава, че се чувстваме удавени, претоварени или погълнати от несъзнателни мисли, емоции, пориви или спомени.

Виждането на боси крака в съня ни може да символизира бедност и скромен начин на живеене занапред, но също и факта, че скоро ще  си стъпим на краката, което ще ни даде ново усещане за свобода. Духовно казано, виждайки себе си бос в съня, може да ни подскаже, че сме смирен човек. Сънуването на боси крака показва, че в момента търсим нова земя, да се заземим в нещо по-надеждно. Търсим новост, която може да ни донесе много радост и комфорт. Този сън е положително знамение, което предсказва, че ще предстои да дойде нещо добро, което ще промени живота ни.