съновник бална рокля

Съновник Бална рокля – как се тълкува символиката на това да сънувам рокля за бал?

Сънуването на бална рокля може да означава различни неща, в зависимост от това кой носи роклята и каква е възрастта на сънуващия. Бална рокля в съня на абитуриентка може да бъде нещо, изпълнен с очакване за предстоящото събитие – приключването на ученическите години и навлизането в нов етап от живота. За жената балната рокля насън често е символ на собствената й младост. В зависимост от начина, по който протече нейният бал – ако отиде на тържеството и стане кралица на бала, тогава  подобен сън в зряла възраст обикновено е свързан с нуждата й да се свърже с младостта си или да усети възрастта си. За жената, която не е ходила на бал, това може да е желание да се почувстваш романтично или да има нужда от романтика в собствения си живот. Символиката на балната рокля в съня на мъжете обикновено внася носталгично чувство, когато отидат на бала с някого и видят роклята на дамата си.

съновник бална рокля

Когато планираме бъдещето за нашите деца, често ще сънуваме абитуриентски рокли просто, защото те означават порастването на собствените ни деца. Този сън може да бъде съжаление, че не сме планирали достатъчно или че се страхуваме, че няма да ги видим как стават самостоятелни. Обикновено сънуването на абитуриентски балове става от възрастен, въпреки че са предзнаменование за планирането на бъдещето на децата им. Това не е сън, който идва с ужасното напомняне, че  времето минава и трябва да действаме сега, а по-скоро това е начин, по който психиката ни казва, че не ставаме по-млади и искаме да планираме бъдеще за нашите деца.

съновник бална рокля

Роклята за бала в съня може да покаже как се чувстваме относно самия живот. Всъщност изследванията показват, че закупуването на абитуриентската рокля е еквивалентно на закупуването на сватбената рокля. Ако все още сме в гимназията и сънуваме абитуриентски рокля, тогава това може да означава, че търсенето ни е към своя край. Ако вече сме напуснали училище, сънуването на бална рокля може да посочи, че без значение какво се случва, накрая всичко ще си дойде на мястото.