съновник престъпление

Съновник: Престъпление – как се тълкува символиката на това да сънуваш престъпление?

Сънуването на престъпление не винаги е свързано с нещо негативно, макар усещането, което оставя след себе си, да е неприятно.

Смята се, че да сънуваш престъпление, което самия ти извършваш означава, че в действителния си живот ще се радваш за нещо хубаво.

Ако видиш престъпник в съня си, това вещае хубави новини и има голяма вероятност да разбереш хубави вести за свои роднини или за близки хора.

Когато сънуваш престъпление, което разследваш самия ти, значи си неуверен в себе си.

Ако наемаш детектив, който да разбере какво се е случило в престъплението, което сънуваш, това е знак, че  си сигурен в способностите си, за да се справиш с възложените ти задължения.

Сънят с убийство може да се тълкува като отношение към някого или към себе си.  Убитият може да символизира човек, когото не харесваш, както и страни на характера, които искаш да премахнеш. Този сън може да се тълкува и като знак за рязка промяна, която се опитваш да направиш. Друго негово тълкувание е изправянето пред  навик или човек от миналото, с когото трябва да се приключи.

Когато сънуваш, че си свидетел на убийство, това може да бъде знак, че складираш огромен гняв в себе си към определен човек. В такъв случай е препоръчително да помислиш как този, който е жертвата в съня ти символизира някои аспекти от  живота ти.

съновник престъпление

Според наблюденията и анализите на Фройд сън, в който сънуваш, че убиваш някого, показва, че потискаш гнева и агресията си. След подобен сън е препоръчително да се замислиш дали не изпитваш ярост към нещо или някого в съзнателния си живот.

Според проучване, направено от немски изследователи се е стигнало до заключението, че мъжете имат много по-често агресивни сънища от жените, както и че интровертните хора, които имат ниско ниво на учтивост, сънуват по-често сънища, свързани с убийство. Резултатите показали, че хората, които сънуват убийство, са по-склонни да извършат това престъпление и в реалността. Учените са на мнение, че сънуващите убийство са по-отворени към различни преживявани, когато са будни.