sunovnik magare

Съновник Магаре – как се тълкува символиката на това да сънувам магаре?

Магарето в съня се свързва със смирение, чест, упоритост, тежести, издръжливост и лоялност.  Сънуването на магаре е познание  за инстинктивните и автоматични процеси, които се случват в тялото ни. Сънят с магаре представя тялото ни като „товарно животно“ и че можем да живеем живота си, сякаш сме само „работещо животно“.

Магарето насън може да означава упоритост от наша страна или нежеланието ни да си сътрудничим с други хора. Отнася се за някой, който е лоялен и трудолюбив, който ще свърши работата.

sunovnik magare

Ако сънуваш магаре, което се кара от друг човек, това предполага, че чувстваш, че понасяш сам цялата упорита работа в някаква област от живота си, докато някой друг просто получава „безплатно пътуване“.  Този сън означава също, че си много смирен или че чувстваш, че си в ниско социално положение.

Ездата на магаре в съня  може да символизира пътуване до чужди държави или трудни проучвания. Този сън също така може да показва, че ще убедиш колегите си да работят за постигане на вашите общи цели. Въпреки това, в началото може да се окаже трудно за теб. Ще трябва да им докажеш, че работата ще им бъде от полза, преди да получиш помощта им.

Мъртвото магаре в съня означава, че твоето „забавление” може да доведе до потенциално неморални позиции.

Ако паднеш от магарето или си хвърлен от него в съня си, ще изпиташ проблеми в романтична връзка или дори ще се сблъскаш с раздяла с любимия човек.

Сънят да бъдеш ритнат от магаре показва, че можеш да се окажеш ангажиран с дейности, които ще доведат до притеснения и страх да бъдеш хванат.

Ако водиш магаре с повод насън, това означава, че си лидер във всички ситуации и може да убедиш хората в позицията си по различни въпроси.

sunovnik magare

Ако сънуваното магаре реве срещу лицето ти, вероятно наяве ще бъдеш оскърбен от някой на публично място. Чуването на рева на отдалеченото магаре означава, че ще получиш богатство или ще бъдеш освободен от някаква неприятност поради смъртта на някой близък човек.

Убиването на магаре в съня е знак, че си в процес на изкореняване на всички негативни гласове в организацията или в средата си. Няма да вземеш „не“ за отговор от никого, дори от онези партньори, които са били с теб от дълго време. Въпреки това, бъди наясно с премахването на  верни последователи, които вършат упорита работа за теб. Това може да ти навреди в дългосрочен план.

Храненето на магаре в съня показва, че искаш другите да правят каквото им се каже. Може да се отнасяш добре с другите на по- ниски позиции от твоята с надеждата, че те ще стоят до теб по време на трудни времена.

Магаре, което хапе в съня ти показва, че ще бъдеш хванат в извършването на някаква незаконна дейност. Има облак на подозрение над теб и някой, който ти вярва, ще го разбере.

sunovnik magare

Ако сънуваш раждането на магаре, това показва, че членовете на  семейството ти ще станат по-отворени към твоите предложения и идеи. Въпреки това, ще трябва да спечелиш доверието им, преди да се вслушат в съветите ти и да действат съответно.

Ако магарето те преследва в съня ти, това предсказва, че някой, който работи с теб, може вече да не иска да върши цялата упорита работа. Той вярва, че върши цялата упорита работа и ти получаваш „безплатно пътуване“.

Магарешката атака насън показва, че ще срещнеш силен тласък, като принуждаваш другите да вършат нещо против волята си.

Ако видиш магарета да се бият в съня ти, това означава, че ще се сблъскаш с близки членове на семейството си или с колеги. Шансовете са, че си едновременно егоистичен и се грижиш за собствената си полза за сметка на другите.

Ако сънуваш смеещо се магаре, това предсказва, че ще бъдеш обиден от някого на публично място.

Говорещото магаре в съня ти доставя важно съобщение, което трябва  да слушаш. То показва, че ще поемеш определени отговорности и тежести, пренесени от разговор.

sunovnik magare

Бялото магаре в сънищата показва добри и трайни отношения с друг човек. Този човек вероятно ще работи усилено и ще донесе у дома плодовете на труда си.

Сънуваш ли черно магаре, това предсказва пътуване до чужди страни или мистериозни авантюристични проучвания.

Сънуването на кафяво магаре е знак, че трябва да бъдеш поставен на правилната работа.  Скоро ще бъдеш възнаграден.

Да видиш сиво магаре в съня си сигнализира за промяна на кариерата или работата в близко бъдеще. Все пак, имай в предвид, че може просто да преминеш от една досадна работа към друга.

Ако видиш магаре да тича в съня ти, това подсказва, че не желаеш да си сътрудничиш с другите, особено по време на брутална работа. Чувстваш се претоварен и стресиран, и просто искаш да избегнеш и да избягате от скучните задачи.

Каруцата с магаре в съня ти символизира задачи, които не е задължително да искаш да имаш. Ще намериш начини да делегираш тези задачи така, че някой друг да ги изпълнява.

Новороденото магаре в сънищата представлява работниците на ниво вход в твоята организация или училище. Тези хора имат собствен ум, но все пак ще трябва да ги научиш на някои неща. Те ще ти окажат голяма помощ, ако ги обучиш правилно.

Магарето в къщата символизира, че пред теб има дълъг период на работа. Бъди уверен и обръщай внимание на събитията и решенията, които трябва да направиш. След като си сигурен в нещо, дръж го, докато не успееш.

Огромното магаре в съня ти символизира значителни недостатъци в егоистичната ти личност. Огромният размер на магарето означава отношението ти към всички, което ти забранява да научиш нови неща и да послушаш добри съвети. Това може да компрометира кариерата ти и да те лиши от възможности.

Малкото магаре отражение на  склонността ти да оценяваш и съдиш другите хора чрез техните изяви. Вероятно ще намалиш способността на хората да се изявяват и да работят, защото те не изглеждат така.