съновник получаване на пари

Съновник Получаване на пари – как се тълкува символиката на това да сънувам, че ми дават пари?

Смята се, че ако печелиш или получаваш пари насън, това показва, че успехът и просперитетът са в рамките на твоите възможности. Парите в съня представляват доверие, добра самооценка, успех или ценности. Ако сънуваш пари, които получаваш, значи имаш много вяра в себе си. Алтернативно, сънуването за пари се отнася до твоето отношение към любовта и личните отношения. Това е общ символ за сексуалността и силата. По-конкретно, намирането на пари насън означава, че  търсиш любов или власт.

Според нашите съновници, вариациите на сън с получаване на пари се тълкуват по следните начини:

Ако сънуваш, че получаваш пари, приеми това като предупреждение да не се доверяваш на непознати и дори на близки, които идват при теб с примамливи предложения за бързи печалби.

Когато насън получаваш пари бъди готов за материални загуби наяве. Приеми това като предупреждение да бъдеш особено внимателен с финансите си, защото си застрашен от финансови загуби. Има опасност да станеш жертва на измама или на грабеж.

съновник получаване на пари

Получаването на пари насън вещае и опасност да станеш жертва на желанието си за бързи и лесни печалби.

Ако ти даваш насън пари, значи ще вземаш или ще ти платят стар дълг.

Ако намериш пачка с пари насън приеми това като предупреждение, че може да станеш обект на клевети и незаслужени обиди от страна на близки приятели.

Намерените чужди пари насън могат да привлекат късмета, така че опитай щастието си в някоя хазартна игра.

Сънуването на пари с кръв по тях означава, че ще постигнеш целта си за сметка на някого другиго. Подобен сън може също да показва вината за приемането на нещо, за което знаеш, че е грешно.

Намерените пари в съня ти вещаят опасност от  обир или загуби.

Изгубените насън пари вещаят много радостни преживявания и късмет наяве.