съновник смъртта

Съновник: Смъртта – как се тълкува символиката на това да сънуваш смърт?

Да сънуваш смъртта е нещо ужасно за всеки жив човек, но все пак експертите имат обяснение за подобен тип кошмари. Всички знаем, че сънищата ни биват обикновени, сюрреалистични или  на ръба на ужасяващото. Сънуването на смъртта може да ни накара да се притесняваме, че нещо не е наред с тялото ни, но преди да си запишем час за преглед при лекар, е препоръчително да разгледаме обясненията на специалистите. 

От годините, прекарани в проучвания на сънища със смърт, те са стигнали до заключението, че всеки сън има своето значение. Всеки човек е различен, така че сънищата за смъртта означават нещо уникално за сънуващия ги. Според някои традиции, хората се събират и обсъждат всяка сутрин сънищата си, а сънуването на смъртта се приема за добър знак, с перспективата, че това е новина, предсказваща раждане. Смъртта в сънищата също така може да отразява промяната, която виждаме в другите или в самите нас. Ако някой, когото обичаме, започне да се държи по различен начин с нас, това може да се прояви като смърт в съня ни. Родилките и младите майки често сънуват смъртта на бебетата си, признавайки отговорността, която чувстват за безопасността на детето си и притеснението, че може да му се случи нещо лошо. Родителите също може да сънуват смърт, докато децата им растат, признавайки, че уязвимият млад човек, който доскоро е зависел от тях, вече не е под опеката им.

Макар някои хора да се страхуват, че сънищата със смърт са предзнаменование за това, че нещо лошо ще се случи, според много съновници  смъртта символизира по-скоро вид загуба, но не на близък човек, а на благосъстояние, на репутация или на приятелства.

съновник смъртта

Ако често сънуваш смъртта, значи трябва да се огледаш добре в хората, с които си заобиколен. Има голяма вероятност да си в лоша компания.

Когато сънуваш смъртна присъда, успехите, които постигаш в реалността, ще бъдат съмнителни.

Изпълняването на смъртна присъда насън вещае загуба на уважение.

Ако сънуваш, че умираш от бяла смърт,  приеми това за знак, че твоя голяма мечта няма да се осъществи.

Смърт на дете в съня вещае край на тревогите и безпокойството. Този сън може да се приеме и като предупреждение да си много внимателен със здравето си, защото си заплашен от коварна, потенциално смъртоносна болест.

Сънуването на собствената смърт разкрива дълбоко таена мъка от това, че не преследваш големите си мечти и цели.

Когато сънуваш смърт на познат човек, бъди готов отношенията ви с него да претърпят голяма промяна и вече никога  да не бъдат същите.

Умирането на непознат в съня ти е знак за предстояща неочаквана промяна.

съновник смъртта

Ако видиш насън смъртно легло, бъди готов да изгубиш нещо материално, на което държиш, но след време отново ще възстановиш.

Когато ти се присъни смърт на близък човек, това може да бъде знак, че наяве ще научиш голяма тайна.

Ако сънуваш, че съпруга/съпругата ти умира, приеми това като предупреждение, че може да те чакат сериозни финансови неприятности или семейството ти е застрашено от семейна драма.

Когато видиш в съня си баща ти да умира, това е добър знак, защото се смята, че той ще се радва на добро здраве и дълголетие.

Смъртта на роднина в съня приеми като предупреждение да се пазиш от мними приятели, които заговорничат зад гърба ти.

Ако те посети починал роднина в съня ти, причината за това може да бъде опита му да те предупреди за надвиснала опасност или желанието му да те укори за несправедливо отношение към  още живите ти родственици.

Когато получиш вест за смърт насън, това вещае  дълъг живот и щастие в реалния ти живот.