sunovnik obeca obeci

Съновник Обеца/обеци – как се тълкува символиката на това да сънувам обеци?

Обеците в съня са добър знак за богатство и просперитет. Тъй като са прикрепени към ушите, могат да привлекат вниманието към аспектите на слуха, така че могат да посочат казани неща, възможни слухове и нужда от слушане в будния свят. Да видиш една обеца в съня си може да означава, че ще повишиш позицията си. Промяната на позицията в бизнеса ти ще приключи положително и ще се отнася до начало, което ще бъде окуражаващо в следващите стъпки.

Сънуването на обеца е положителен знак в по-голямата си част. Богатите обеци с камъни обозначават богатство. Ако обеците са с рубини, диаманти или сапфири, тогава можем да очакваме да получим добра информация за пари. Това може да е съвет за акции или за добра работа. Ако ни се даде чифт обеци, които са скъпи или изключително хубави, това ще бъде добър знак за предстоящи възможности за богатство.

sunovnik obeca obeci

Ако се видиш, че носиш обица в съня си, това се отнася до печеливши новини за работата ти, които ще чуеш в краткосрочен план. Ако видиш, че носиш обица на дясното си ухо в съня си, новината, която очакваш, ще дойде преди да й е дошло времето. Ако видиш, че носиш обица на лявото ухо в съня си, процесът, който чакаш, ще бъде прекъснат, но ще чуеш добри новини  накрая.

Да видиш златна обица в съня си предполага, че ще чуеш за забравени пари или парични печалби, които не се очакват. Ако виждаш сребърна обица в съня си, това означава, че като участваш в полемична среща ще се опиташ да приемат идеите си. Ако виждаш обеца за носа в съня си, тя може да предсказва, че ще започнеш да работиш интензивно и ще преминеш от този процес, като се отпуснеш.

Ако даваш обеци на някой в съня си, това показва доверие. В случай, че ги даваш на жена, към която имаш интерес или на партньорката си насън, това е добър знак за връзката ви, в която вие двамата си имате доверие и сте на добро място емоционално с този човек.

sunovnik obeca obeci

Ако свалиш обеците си насън, това може да означава, че ще напуснеш дома си за кратко време поради пътуване и ще се върнеш здрав, след като завършиш посещенията или работата си.

Ако мъж види съпругата си да носи обеци в съня му, това може да има няколко различни значения. Видът на обиците прави разликата в традиционното тълкуване на сънищата. Например, сребърните обеци могат да показват физическо заболяване или проблеми, които се развиват в отношения, причинени от слухове или неразбиране. Висящите или богато украсените обеци на съпругата му показват, че тя е невярна. Златните обеци на жената могат да показват, че тя е искрена с него. Перлените обеци на съпругата може да означават плодовитост или раждане.

Когато търсиш или искаш някои обеци насън, значи е време  да бъдеш внимателен към това, което другите казват за теб. Този сън ще покаже, че ти липсва важна информация.

sunovnik obeca obeci

Ако сънуваш, че си мъж и носиш обица в съня си, това може да символизира, че ще бъдеш в конкурентна среда заради много съперници и в резултат на конкурентоспособността ще постигнеш целта си. Ако имаш затруднения да свалиш обецата в съня си, това означава, че ще приемаш подкрепа от близките си роднини.

Ако гледаш как се правят обеци в съня си, това може да означава, че ще намериш ценна опора, която е била загубена. Ако наблюдаваш докато обецата се прави насън, значи опората, която търсиш, е вътре в дома ти.

Ако продаваш обеци в съня си, може да се каже, че ще се срещнеш с приятел, когото не си виждал от дълго време. Този сън се отнася и до краткосрочно посещение.

Ако почистваш обеци в съня си, може да се приеме, че в молитвите ти ще бъдат чути, че официално работата ще приключи както се очаква.

sunovnik obeca obeci

Ако видиш, че купуваш обица като подарък в съня си, това показва, че ще получиш позиция благодарение на своя съпруг или на близък приятел. Ако дадеш обица като подарък на човек, ще видиш, че  той ще бъде успешен.

Ако си играеш с обеца в съня си означава, че ще бъдеш собственик на имот или ще вземеш нещо, което искаш да купиш за дълго време като подарък.

Ако омъжена жена сънува, че носи златни обеци, това показва, че тя ще роди едно сладко момче.
Да сънуваш някой, който носи златни обеци показва, че доходите ти ще стихнат.
Ако необвързан човек сънува обеци, това означава, че ще си намери добър любовник.
Ако сънуваш големи и тежки обеци, които ти причиняват болка, това показва, че ще имаш възходи и падения в любовта. Правилният човек може да те пренебрегне.