sunovnik samoleti

Съновник Самолети – как се тълкува символиката на това да сънувам самолети?

Самолетите в съня ни показват, че ще преодолеем препятствията си и ще се издигнем до ново ниво на известност и статус. С високата височина на която летят, те отразяват преживяването на голяма осведоменост и по-високо съзнание. Сънувайки подготовката или началото на пътуване със самолет като осигуряване на  билет или приготвяне на багаж, това може да ни подскаже началото на един нов начин на живот. Такъв сън е знак, че може би трябва да получим по-добра перспектива или по-широк поглед.

Самолетите в сънищата имат дълбоко психологическо значение. Самолетът се отнася до духовното и до това как се издигаме в живота. Самолетите, които се виждат в сънищата ни, показват високата амбиция, която сме си поставили. По отношение на сънищата със самолет Фройд вярва, че летенето в небето представлява нашето собствено скрито сексуално желание в живота. Ето кои са най-често срещаните сънища със самолети, чрез които да разчетете по-дълбокия им символизъм и интерпретации според съвременните съновници.

sunovnik samoleti

Сънуването на самолети, летящи във формация, представлява група хора, които работят заедно за постигане на обща цел.

Сънуването на самолет, който лети ниско, е знак да запазиш ясна перспектива за земята под себе си и стария ти начин на живот, дори когато си постигнал целите си.

Ако сънуваш, че самолет се издига в небето, това предполага, че преживяваш „издигане“ за твоите идеи или планове. Може би след месеци на подготовка и планиране най-накрая ще стартираш свой проект или бизнес. Тъй като процесът на излитане на самолета е една от най-опасните ситуации,  трябва да вземеш под внимание всички фактори сякаш животът ти зависи от това. Бъди нащрек за по-ранни признаци на грешка или неизправност за потенциални проблеми или фатални злополуки. Ако основният фокус на процеса на излитане на самолета е, че наблюдаваш земята долу, имаш в предвид, че тя представлява нуждата ти да избягаш от  ежедневието си.

sunovnik samoleti

Сънищата с кацане на самолет означават завършване на дълго приключение, пътуване или проект. Тълкуването им е, че си работил  усилено, за да видиш как продуктът ти се реализира и сега е време да се насладиш на плодовете от работата си. Сънищата може също да представляват краят на една фаза и преминаването към ново начало. Сънуването на кацане на самолети е напомняне за теб да бъдеш усърден и да обръщаш специално внимание на пълното спиране на  целите и проектите си. Не позволявай на фокуса си да омаловажи нещата просто, защото краят наближава, защото една грешна стъпка на тази последна фаза може да има катастрофални резултати. Сънуването за трудно кацане може да отразява това, че нещо се е объркало в последната минута с начинанията ти. Може би е време да спреш, да се върнеш назад и да атакуваш проблема от друг ъгъл. Когато самолетът в съня трябва да извърши аварийно кацане, това означава, че важна част от плана ти се е объркала. Спри това, което правиш сега и прегледай всички подробности, за да се увериш, че всичко е в изправност.

 

Сънуването за празен заземен самолет, който изобщо не се движи и изглежда в неизправност подсказва, че обмисляш проект или идея, която може никога да не започнеш. Може би ти липсват правилните мотиви или ресурси, за да поемеш инициативата.

Когато самолетът се движи по пътя или пистата за излитане, търси да събере скорост и да се подготви за излитане, обикновено чака подходящия момент. Ако сънуваш такъв момент, потърси възможности за издигане на работното си място като повишение или трансфер.

Ако сънуваш, че има самолети на пистата, които чакат да излетят, това може да означава, че наближава състезание в някакъв аспект. Трябва да ускориш процеса си, за да получиш възможност за ранна атака.

sunovnik samoleti

Ако сънуваш, че летиш със самолет, опитай да си припомниш емоциите и обкръжението си. Какво правиш и мислиш, докато летиш като пътник? Чувствата и действията ти могат да отразяват твоя мисловен процес, докато пътуваш през живота.  Пътуването със самолет обикновено те поставя в малко затворено пространство в кабина заедно с други хора. Тези хора отразяват обкръжението около теб  по време на пътуването ти в живота. Може би в съня си разговаряш с друг пътник или се дразниш от бебето, което непрекъснато плаче в самолета. Ако се возиш сам в самолета, това отразява усещането за „самотен на върха“.

Ако караш самолет и се сънуваш като пилот или капитан, който управлява самолета в съня си, това предполага, че имаш пълен контрол над  дестинацията в живота си. Чувстваш се уверен и самоуверен от взетите решения и постигнатото. Ако по време на полета  има и други пътници в самолета, това предполага, че си на ръководна или управленска позиция, която контролира живота и благополучието на другите.

Ако сънуваш, че сменяш самолети, това  означава важна преходна фаза в живота ти, която ще те отведе далеч от планирания път. Може би това е една неочаквана промяна в кариерата или непланирана бременност. Тези промени ще ти доведат до напълно различен жизнен път.

Ако сънуваш, че изпускаш самолет и пропуснеш самолетния полет като цяло, това означава, че си пропуснал възможността да направиш велики дела.  Ако сънуваш, че пропускаш връзката със следващия полет, това показва, че се чувстваш безпомощен и в капан от някоя ситуация. Разединяваш се в някакъв аспект от живота си – работа, връзка или домашен живот. Може би това е загуба на баланс между различните фази на ежедневните ти задачи и отговорности.

sunovnik samoleti

Ако сънуваш самолетна катастрофа, това подсказва, че си поставил прекалено високи и нереалистични цели. Виждането на самолета как се разбива и пада надолу насън може да отразява вида на емоциите, които изпитваш за своя неуспех. Разбиването във вода предполага дълбоко съжаление и емоция. Когато самолетът експлодира и се блъсне в земята, изгарящ от огън, това може да представлява усещането ти за гняв и ярост.

Ако самолетът се разбие по време на издигане, това предполага, че целите ти могат да бъдат твърде високи и невъзможни за реализиране. Има опасност  надеждите и мечтите ти да се сринат. Ако самолетът се срине по време на нормален въздушен полет или неизправност, сънят предполага, че  липсата на увереност, самоунищожителното отношение и съмнението в себе са причина за собственото ти падение.

Сънищата за самолетни катастрофи поради неочаквани събития, като силна турбуленция, метеорологични условия или дори оръжия като ракети, може да означава, че неочаквани събития или инциденти могат да преобърнат живота ти.

Ако сънуваш, че самолетът е отвлечен, това разкрива смущаващи чувства и минали емоции в подсъзнанието ти. Лесно се манипулираш или олюляваш от негативни мисли или мнения, внедрени от други хора.

Ако станеш свидетел на падане на самолет от небето и изпитваш чувство на безпомощност или тъга, това може да ти покаже, че се настройваш за провал. Имаш предварително изградена представа за трудно предизвикателство и неуспех, с което неволно саботираш собствените си усилия.

Ако оцелееш в самолетна катастрофа в съня си, това предполага, че можеш да оцелееш през всички препятствия, които ти хвърля живота.