sunovnik ubiistvo

Съновник Убийство – как се тълкува символиката на това да сънувам убийство?

Сънищата с убийство са необичайни. Има много детайли, които могат да бъдат съществени за тълкуването на подобни кошмари. Сънуването на убийство предполага, че сме натрупали гняв или чувство за агресия към някоя бивша фирма, за която сме работили, към стара връзка или дори към самите себе си. Често сънищата за убийство могат да се появят по време на голяма депресия.

Ако има някой, когото не познаваме или не разпознаваме по време на съня си, това може да бъде символично представяне на някого в настоящия ни живот, който просто не ни харесва. Сънищата понякога могат да бъдат донякъде объркващи, те никога не са ясни и понякога е трудно да се разбере какво всъщност означават. Ако искаме да премахнем някого от живота си, тогава е съвсем обичайно да сънуваме убийството на някого, когото не познаваме в реалния живот. Това може да бъде част от нашата личност, която искаме да убием или да премахнем ценности, представени от други хора като колеги, шефове, партньори или дори деца. Не трябва да се притесняваме, че ги сънуваме по този начин, защото това не е толкова драматично и може просто да се нуждаем от време за почивка далеч от някого за известно време.

sunovnik ubiistvo

Ако сънуваш, че те убиват, това може да означава, че си натрупал агресия от нещо в миналото ти. Има фокус от психологическа гледна точка, че е необходимо да продължиш напред в живота и просто трябва да се откажеш от минали проблеми.

Ако сънуваш, че бягаш, преследван от убиец, това показва, че е много важно просто да се откажеш от всички тези обиди и болки, които си преживял в живота си до сега.

Ако сънуваш, че си убит с оръжие, това показва, че някои съществени и важни отношения са прекъснати. Умишлено се изключваш  от живота.

Има повод, когато сънищата за убийство показват, че се чувстваш виновен за нещо, заради което трябва да се сблъскаш с последствия. В зависимост от детайлите на съня смисъла може също да означава, че се опитваш да влезеш във фазата на живота си. Убиецът може да представлява твоите собствени страхове, които надделяват и могат да спрат личното ти израстване. Ако сънуваш убийството на някого, то това може да подсказва, че има проблеми, с който се бориш и се опитваш да премахнеш несъзнателната си агресия. Този сън може да означава и възможност, която е била убита. Важно е дали се сънуваш в ролята на убиец или на жертва. Ако убиваш някого, когото не познаваш, това представлява минала връзка, която е била обременена със затруднения.

sunovnik ubiistvo

Ако сънуваш, че ти си извършител на убийство,  това предполага, че твоите дейности в живота не се виждат. Тревожният сън за убийство показва на подсъзнанието ти, че трябва да бъдеш изслушан, особено в работен контекст. Ако сънуваш, че някой е убит от теб, това показва, че си на път да загубиш самоконтрол. Нещата, които обикновено би „пуснал“, те притесняват. Станал си по-малко толерантен. Помисли и се запитай дали не чувстваш гняв към другите в живота си. Сънят ти може да изразява някакъв гняв, който е скрит. Може да се опитваш да убиеш част от себе си, която е представена от убиеца в съня. Идентифицирай характеристиките на убиеца и се запитай кои са тези качества, на които се опитваш да сложиш край. Насилствените смъртни случаи в сънищата никога не са лесни за наблюдение. Ако извършваш убийство, това предполага, че си ангажиран в определени ситуации, в които не трябва да бъдеш. Да сънуваш, че убиваш някой показва, че не искаш намеса на определени хора в живота си, а не, че наистина искаш да убиваш други хора. Да видиш някой, когото познаваш, убит в съня си означава, че се чувстваш объркан или ядосан.

Ако мъж сънува, че убива жена, това може да означава, че се опитва да премахне женската си страна или части от неговата личност. Има много различни видове духовни причини, поради които би имал този сън.  Сънуването за убийство може да представлява възможни жертви в живота, предишни болезнени взаимоотношения и трансформация.

Да се ​​наблюдава убиец и да се убие някой в ​​съня предсказва тъга, причинена от действията на другите. Ако партньорът ти е убит в съня, това обикновено означава, че ще бъдеш замесен в някакво нечестно преживяване, което ще навреди на репутацията ви. Да видиш някой, когото познаваш като убиец, предсказва ново начало и евентуална ревност.

Убийството на хора в съня също може да е последица от демонично предизвикан кошмар, така че се опитай да разбереш колко те притеснява това при събуждането си. Ако човек се изповядва за убийство в съня ти, това означава възвръщане на чест, достойнство и точно покаяние.

Убийството на животно е символично. Сънуващият иска да бъде харесван от другите. Убийството на кучето ти в съня е свързано с гнева ти отвътре. Това е раздразнен гняв. Трябва да го освободиш. Ако сънуваш, че някой е убил котката ти, това подсказва, че трябва да се съсредоточиш върху тези, които се грижат за теб.

sunovnik ubiistvo

Ако бъдеш свидетел на убийство, този сън може да бъде свързан със скрити таланти, които си забравил или от които не си се възползвал напълно.

Ако видиш сериен убиец в съня си, това показва, че си откъснат от съвестта и вътрешните си емоции.

Чувстваш се разочарован, шокиран и претоварен в будния си живот, ако сънуваш убийство в дом или в имот.

Ако сънуваш улично убийство, това показва края на нещо в живота ти.

Ако сънуваш убийство чрез стреляне от кола в съня, това може да бъде свързано с нов старт в живота.

Ако наблюдаваш убийство в съня си отразява важна област от живота ти. Вярваш, че губиш самоличността си и вероятно индивидуалността си в реалния си живот. Този сън може да означава необходимост от мир в живота ти. Необходимо е да се съсредоточиш върху себе си. Свидетелството на убийство насън е индикатор за дълбока промяна. Да видиш убит член на семейството може да предскаже, че можеш да отричаш или дори да се стремиш да контролираш част от собствения си живот. Да видиш собствените си деца, убити в съня си, може да е най-лошият кошмар, който всеки родител някога е имал. Според древните съновници, ако убиеш сина си или дъщеря си насън, може да бъде предупреждение, че трябва да носиш под контрол чувствата си по всяко време. Ако случайно убиеш своето дете насън, това се свързва с опита ти да видиш позитивната страна на живота. Може би в последно време си депресиран и искаш да премахнеш тази депресия.  Да видиш убийството на член от семейството предполага, че ще се разгневиш до степен на убийствено намерение. Да видиш сестра си убита в съня ти показва, че можеш да станеш нещастен в живота, така че се опитай да се развеселиш. Да видиш убийството на брат си насън предполага тревога в семейството.